Vizyonda bu hafta: 5 yeni film gösterimde!

5.524 Gösterim
9 Şubat 2018 09:10
Vizyonda bu hafta: 5 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda ikisi yerli, üçü yabancı olmak üzere toplam beş yeni film seyirciyle buluşuyor.


Gökçe Kaan Demirkıran'ın yönettiği Güzel Adam Süreyya; Fikret Orman, Metin Tekin, Ali Gültiken, Feyyaz Uçar, Ricardo Querasma gibi birçok önemli futbol insanının tanıklıklarıyla Beşiktaş'ın simge isimlerinden birine dönüşen emektar malzemeci Süreyya Soner'in hikâyesini anlatıyor.

Jian Liu'nun 2017 Berlin Film Festivali'nde prömiyerini gerçekleştiren animasyon filmi İyi Günler, Çin'in güneyinde yaşayan ve patronundan yüklü miktarda para çalan Xiao Zhang'ın, farklı motivasyonlarla kendisinin ve paranın peşinde olanlardan kaçma mücadelesini anlatıyor.

Şahan Gökbakar'ın başrolünde yer aldığı Kayhan, eline geçen yıllıktan lise arkadaşlarının aslında kendisinden nefret ettiğini öğrenen Kayhan'ın intikam alma çabasını anlatıyor.

Sergio Manfio'nun yönettiği animasyon Leo Da Vinci: Mona Lisa Macerası, tasarladığı icatları hayata geçirmeye çalışan genç Leonardo Da Vinci ile arkadaşları Lorenzo ve Lisa'nın maceralarını konu ediniyor.

Dakota Johnson ve Jamie Dornan, Elli Ton serisinin üçüncü ve final filmi Özgürlüğün Elli Tonu'nda evlilik hazırlıkları yapan Anastasia Steele ve Christian Grey rollerine geri dönüyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.