Vizyonda bu hafta: 4 yeni film gösterimde!

2.595 Gösterim
7 Ağustos 2020 11:10
Vizyonda bu hafta: 4 yeni film gösterimde!

Sinema salonlarının ülke genelinde önemli oranda açılmaya başladığı ve Nuh Tepesi, Araf 4: Meryem, Gölgelerin Aşkı gibi filmlerin yeniden vizyonda olduğu hafta sonunda, 4 yeni film seyirciyle buluşuyor.


47 Metre Derinde: Kafes (47 Meters Down: Uncaged)

2017 yılında gösterime giren 47 Meters Down'ın devam filmi olan 47 Meters Down: Uncaged, birlikte tatile çıkan dört genç kadının, bir hayatta kalma mücadelesine dönüşen su altı dalış maceralarını anlatıyor.

 

Bir Yalnızlık Şarkısı

Ahmet Levent Pala'nın yönettiği Bir Yalnızlık Şarkısı, bir şarkı sözü yazarının yeni eserini yazmaya çalıştığı dönemde karşılaştığı birbirinden farklı aşk hikâyelerini anlatıyor.

 

Gece Nöbeti (The Night Clerk)

Michael Cristofer'ın yönettiği, oyuncu kadrosunda Tye Sheridan, Ana de Armas ve Helen Hunt gibi isimlerin olduğu The Night Clerk, görevli olarak çalıştığı otelde işlenen cinayet sonrası zan altında kalan Bart'ın hikâyesini anlatıyor.

 

Şeytanın El Kitabı (The Field Guide to Evil)

ABC's of Death'in yapımcılarının imzasının bulunduğu yeni bir antoloji korku filmi olan The Field Guide to Evil, 8 farklı ülkeden 8 farklı yönetmenin perspektifiyle korku türünün farklı örneklerini bir araya getiriyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.