Vizyonda bu hafta: 4 yeni film gösterimde!

8.963 Gösterim
5 Ocak 2018 09:30
Vizyonda bu hafta: 4 yeni film gösterimde!

2018 yılının ilk hafta sonunda, Cem Yılmaz'ın yeni filmi Arif v 216'nın gösterime girmesiyle toplamda sadece dört yeni film seyirciyle buluşuyor.


Cem Yılmaz'ın senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer aldığı Arif v 216, G.O.R.A filmiyle tanıştığımız Arif ve Robot 216 karakterlerini yeniden bir araya getiriyor. Cem Yılmaz ve Ozan Güven'in yanı sıra, filmin oyuncu kadrosunda Seda Bakan, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu ve Farah Zeynep Abdullah gibi isimler yer alıyor.

Jianming Huang'ın yönetmenliğini üstlendiği Bobi, afacan bir kirpinin hafızasını kaybetmesinin ardından dostlarının yardımıyla unuttuğu şeyleri yeniden hatırlamasını konu ediniyor.

Mark Gill'in yönetmenliğini üstlendiği ve 1970'lerde Manchester'da geçen England is Mine, Morrissey'in yürüdüğü sokakları, ilham aldığı müzikleri, kitapları; dönemin atmosferini titiz bir şekilde perdeye yansıtıyor.

James Franco'nun başrolünde yer aldığı The Vault, abilerini kurtarmak için banka soymak zorunda kalan iki kız kardeşin, soymaya çalıştıkları bankada yaşayacakları ummadık durumları konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.