Vizyonda bu hafta: 13 yeni film gösterimde!

3.042 Gösterim
6 Eylül 2024 15:34
Vizyonda bu hafta: 13 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, beşi yabancı sekizi yerli olmak üzere toplam on üç yeni film seyirciyle buluşuyor.


Film, genç bir çiftin tatil için kiraladıkları deniz kenarındaki bir evde yaşananları konu ediniyor. 

 

Film, yaşanan bir trajediden sonra Deetz ailesinin üç kuşağının Beterböcek'in olduğu eve geri dönmesini ve Lydia'nın yanlışlıkla açılan portalla Öbür Dünya'ya giden kızını bulma çabasını anlatıyor.

 

Film, krallığı ele geçirmek isteyen kötü kalpli Bundy'den kaçarken sığındığı ormanda Bogey ve Bunny ile tanışan prenses Barbara'nın yeni arkadaşlarıyla maceralarını konu ediniyor. 

 

Film, bir türlü yakalanamayan ve gizemli metotlarıyla birçok insanın ölümünden sorumlu olan bir seri katili yakalamaya çalışan FBI ajanı Lee Harker'ın tüyler ürpertici soruşturma sürecini anlatıyor.

 

Yavuz Turgul imzalı film, 35 yıldır mahpus olduğu cezaevinden çıktıktan sonra kendisini ele verenlerden intikam almak ve sevdiği kadını bulmak için başladığı arayışta yolu İstanbul'a düşen eşkıya Baran ile yedi tepe İstanbul'da çocukluğundan itibaren kayıp bir hayat yaşayan Cumali'nin hikâyesini anlatıyor.

 

Film, yolu tesadüfen Ilgaz ile kesişen sokak müzisyeni Bora'nın hikâyesini anlatıyor.

 

Film, 1950’lerin kırsal Appalachia'sında mahsur kalan Hellboy ve çaylak bir ajanın yaşadıklarını konu ediniyor.

 

Film, boyacılık işiyle uğraşan üç kız kardeş Sinema, Ayça ve Ezgi'nin hikâyesini anlatıyor. 

 

Cem Yılmaz'ın Ömer Vargı ve Hakan Haksun ile kaleme aldığı film, birbirinden zıt karakterlere sahip olan iki kardeş Nuri ve Altan'ın başlarına aldıkları bir bela sonrası yaşadıklarını anlatıyor.

 

Film, Beşiktaş'ın eski kalecilerinden Fevzi Tuncay'ın, Galatasaray karşısında topu ıska geçmesi sonrası değişen hayat hikâyesini konu ediniyor.

 

Film, fantastik yaratıkların kol gezdiği bir evrende 13 yaşındaki Zack'in, birdenbire kaybolan ikizi Kyle’ı bulma çabasını anlatıyor.

 

Film, aşık olduğu kadın için canını dişine takan bir adamın kendisini istemeden içerisinde bulduğu illegal olaylar silsilesini anlatıyor.

 

Film, efsunlu olduğu iddia edilen bir köye gelen Melek ve Ufuk çiftinin başından geçenleri anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.