Vizyonda bu hafta: 13 yeni film gösterimde!

3.865 Gösterim
4 Mayıs 2018 15:10
Vizyonda bu hafta: 13 yeni film gösterimde!

Mayıs ayının ilk hafta sonunda yedisi yerli, altısı yabancı olmak üzere toplamda on üç yeni film gösterime giriyor.


Büşra Yılmaz'ın aynı isimli serisinden uyarlanan 4N1K'nın devam filmi 4N1K 2, ilk filmde olduğu gibi Yaprak'ın başını çektiği genç bir arkadaş grubunun hikâyesini anlatmaya devam ediyor.

Mehmet Salih Demir'in yönettiği Cano, arkadaşı Cano'nun kaybolduğunu öğrendikten sonra onu arayışa geçen İbrahim'in hikâyesini ele alıyor.

Lucy Hale'in başrolünde yer aldığı Doğruluk mu Cesaret mi?, arkadaşlar arasında zararsız bir eğlence olarak başlayan "Doğruluk mu Cesaret mi?" oyununun, yalan söyleyenlerin ya da cesaret teklifini reddedenlerin cezalandırılmaya başlandığı ölümcül bir oyuna dönüşmesini konu ediniyor.

Fındık Veresiye, Ordu'nun bir köyünde yaşayan ve birbirine kavuşma uğraşında olan Hacer ile Mehmet'in hikâyesini anlatıyor.

Mohammad Rasoulof'un yazıp yönettiği İnatçı Bir Adam, ailesiyle yaşadığı şehirden uzakta bir köyde balık yetiştirerek hayatını idame ettiren Reza'nın, çiftliğinin hemen yanı başındaki şirketle arasında oluşan husumet sonrası verdiği mücadeleyi ele alıyor.

Hakan Eser'in yönetmenliğini üstlendiği Kaç Kaçabilirsen, bir kargo şirketinde kurye olarak çalışan Ergüven ve İsmail kardeşlerin, gizemli bir kargoyu teslim etmek adına başladıkları macerayı konu ediniyor.

Rachel McAdams ve Jason Bateman'ın başrollerini paylaştığı Game Night, geleneğe dönüştürdükleri oyun geceleri gizemli olaylara vesile olan bir arkadaş grubunun hikâyesini ele alıyor.

Elçin Elgür'ün yönettiği Paçi: Av Sanatı, köyde dedesinin yanına bırakılan 13 yaşındaki Liva'nın hikâyesini ele alıyor.

Burhan Gün'ün yönetmenliğini üstlendiği animasyon Renkli Balık Yeni Dünyalar Kâşifi, yeni diyarları keşfetme arzusu olan Renkli ismindeki bir balığın bunu gerçekleştirmeye çalışmasını ele alıyor.

Sinan Tabanlı ve İlhan Akgül'ün yönettiği Son Oyun, Avrupa'nın yeraltı dünyasında karanlık bir geçmişi olan Meftun'un, işlediği suçların kefaretini kendine has bir şekilde ödemeye çalışmasını konu ediniyor.

Christian Gudegast'ın yazıp yönettiği Den of Thieves'te, Amerikan Merkez Bankası'nı soymak gibi zorlu bir göreve kalkışan bir grup suçlunun hikâyesi anlatılacak.

Kamil Aydın'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Şaşkınlar Çetesi, azılı hırsız Nedim'in cezaevinden çıktıktan sonra kendini yeni bir bela içerisinde bulmasını anlatıyor.

Taxi serisinin beşinci halkası Taxi 5, Marsilya'ya atanan polis Sylvain Marot'nun yeni geldiği şehirde bir çeteyi yakalama mücadelesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.