Vizyonda bu hafta: 12 yeni film gösterimde!

2.926 Gösterim
6 Eylül 2019 11:18
Vizyonda bu hafta: 12 yeni film gösterimde!

Eylül ayının ilk hafta sonunda yedisi yabancı, beşi yerli olmak üzere toplamda on iki yeni film seyirciyle buluşuyor.


Biray Dalkıran'ın yönettiği 45 25 #KusursuzCinayet, sosyal medya fenomenlerinin birer birer öldürüldüğü bir cinayet serisinin aydınlatılmaya çalışılmasını konu ediniyor.

The Lion Kid, yersiz yurtsuz bir aslan yavrusu olan Kidd Mane'nin denk geldiği Tuckerville kasabasında yaşadıklarını anlatıyor.

Salman Khan'ın başrolünde yer aldığı Bharat, babasına verdiği sözü tutmaktan asla vazgeçmeyen Bharat'ın performans sergilediği sirkten katıldığı deniz kuvvetlerine uzanan ömrünün önemli bir kısmını odağına alıyor.

Mehmet Tanrısever'in yönettiği Bozkır, Konya'nın Bozkır ilçesinde hayatını sürdüren Abdullah'ın, tanıdıkları birine cinsel saldırıda bulunan Çolak Ziya'yı öldürmesi sonucu gelişen olayları konu ediniyor.

Cin-si Bozuk, başlarına belli olaylar açan Onur ve Berk'in hikâyesini anlatıyor.

1980’lerde Amerika’yı sarsan gerçek bir hikayeye dayanan Düzenbazlar Kulübü (Billionaire Boys Club), bir grup Harvard mezununun kurduğu dolandırıcılık sistemini ve rayından çıkan olayları anlatıyor.

Berlin Film Festivali’nde dünya prömiyerini gerçekleştirmiş olan Who You Think I Am, sosyal medya çılgınlığının ve sanal dünya algılarının gerçek hayatı nasıl etkilediğine gençler değil farklı bir yaş grubu üzerinden bakıyor.

Sertan Ünver'in yönetmenliğini üstlendiği belgesel Kolej Havası, 1989-1992 yılları arasında fırtına gibi esen, Metin-Ali-Feyyaz gibi sloganlara vesile olmuş usta futbolculara sahip olan dönemin Beşiktaş takımını odağına alıyor.

Vahşet hikâyeleriyle tanınan Pennywise adındaki şeytan palyaçonun musallat olduğu bir grup çocuğun hikâyesini konu edinen, Stephen King'in aynı adlı romanından uyarlanan It'ın devam filmi It: Chapter Two, aradan geçen 27 yılın ardından gelen bir çağrıyla yeniden bir araya gelen Ezikler Kulubü üyelerinin devam eden hikâyesini anlatıyor.

Ulaş Bahadır'ın yönettiği Serseriler, bir hacker olan Yılmaz ve iki yakın dost olan Fuat ile Bülent'in, nezarethanede zengin Eşref ile tanışmaları sonrası gelişen olayları konu ediniyor.

Seth Rogen ve Evan Goldberg'in yapımcılığını üstlendiği, The Office dizisinin yazar ve yapımcıları Gene Stupnitsky ile Lee Eisenberg'in senaryosunu kaleme aldığı Good Boys, altıncı sınıf öğrencisi üç yakın arkadaşın, okulu astıkları günün zıvanadan çıkması sonrası yaşadıklarını anlatıyor.

Jong-Shik Won'un yönettiği Astro Gardener, genç Suha ile tanıştığı uzay bahçıvanı Omu'nun macerasını anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.