Vizyonda bu hafta: 12 yeni film gösterimde!

3.785 Gösterim
14 Haziran 2019 12:12
Vizyonda bu hafta: 12 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda dördü yerli, sekizi yabancı olmak üzere toplamda on iki yeni film seyirciyle buluşuyor.


The Mirror, ünlü yönetmenin kendi yaşamından yola çıkarak çektiği, aşk, anılar, bağlılık ve hayatın kendisi üzerine şiirsel bir film.

Bayrak 1, on yıllardır gizli tutulmuş bir birimin günümüzdeki mücadelesini anlatıyor.

Durmuş Akbulut'un yazıp yönettiği Bekçi, giderek gerçekle bağını koparmaya başlayan, bir kasaba mezarlığında gece bekçiliği yapan Salih'in hikâyesini anlatıyor.

Aytekin Birkon'un yönettiği Cinnet, bir sabah kendisini kocasını öldürmüş şekilde bulan fakat olanlara dair hiçbir şey hatırlamayan Nida'nın bu cinayetin arkasındaki gerçeği ortaya çıkarma çabasını anlatıyor.

Murat Kuşçu'nun yönettiği Ferhat ile Şirin: Ölümsüz Aşk'ın başrollerini Tolga Yüce ve Çağla Şimşek paylaşıyor.

Cüneyt Faruk Arkın'ın yönettiği Hayalimdeki Köy'ün başrollerinde Eşref Kolçak, Nuri Alço, Hacı Ali Konuk gibi isimler yer alıyor.

Şiili karikatürist Rene Rios, Pepo tarafından yaratılan Condorito ve arkadaşlarının maceraları şimdi de ilk defa sinema perdesine geliyor.

Lee Cronin'in yönetmenliğini üstlendiği The Hole in the Ground, travmatik geçmişini arkasında bırakmak için oğlu Chris ile birlikte İrlanda kırsalında sakin bir eve yerleşen Sarah'nın, oğlunun ormanda kaybolması ve komşularıyla tekinsiz karşılaşmaları sonrası kendisini içerisinde bulduğu güvensizlik ve paranoya girdabını anlatıyor.

Dexter Fletcher'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Rocketman, Elton John’un hayatının en önemli yıllarına ait bilinmeyenleri konu alan epik bir müzikal hikâyeyi anlatıyor.

Men in Black serisinin spin-off projesi Men in Black: International, Dünya dışı varlıklar karşısında yeryüzünü korumaya çalışan birimin saha görevlileri Ajan M ve Ajan H'nin hikâyesini anlatıyor.

Andrei Tarkovsky'nin klasik bilim kurgu filmi Solaris, belirgin bir bilince sahip olan ve insanların bilinçaltına sızabilen Solaris gezegenine gelen bir araştırma ekibinin hikâyesini anlatıyor.

Stalker, dev bir göktaşının yaşamı alt üst etmesinin akabinde oluşan esrarengiz Zone bölgesi ve buraya girmek isteyen bir bilim insanı ile yazara eşlik eden bir Stalker'ın hikâyesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.