Vizyonda bu hafta: 12 yeni film gösterimde!

3.983 Gösterim
28 Eylül 2018 14:25
Vizyonda bu hafta: 12 yeni film gösterimde!

Eylül ayının son hafta sonunda ikisi yerli, onu yabancı olmak üzere toplamda on iki yeni film seyirciyle buluşuyor.


Suzuya Bobo'nun yönettiği Family Games, erkek arkadaşı Barrett ile birlik olup babasının yeni evliliğini sabote etmeye çalışan Sloane'ın hikâyesini anlatıyor.

Roel Reiné yönetmenliğindeki Cesur Savaşçılar, Flemenk kasabasında öldürülen bir keşişin gerçek hikâyesini gün yüzüne çıkarmaya çalışıyor.

Romen yönetmen Adina Pintilie'nin Berlin'de Altın Ayı ödülüne layık görülen filmi Dokunma Bana, beden algılarını zorlamakla beraber önyargıların yıkıcılığına dair deneysel bir dram ortaya koyuyor.

Eli Roth'un yönetmen koltuğuna oturduğu The House with a Clock in its Walls, Lewis Barnavelt adındaki yetim bir çocuğun amcasının yanına taşınmasıyla büyülü ve bir o kadar tehlikeli bir dünyaya adım atmasını konu ediniyor.

Dominique Rocher'in yönetmen koltuğunda oturduğu The Night Eats the World, bir salgının içerisinde müzikle ayakta kalmaya çalışan Sam'in yeni varoluş deneyimini konu ediniyor.

Şafak Sezer'in başrolünde yer aldığı Göktaşı, Trakya'da bir köye göktaşı yağmasının üzerine gelişen olayları anlatıyor.

Portakal hasadı için Adana'ya, annesinin yanına giden Mahir'in yaşadıklarını konu edinen Halef'in yönetmen koltuğunda Murat Düzgünoğlu oturuyor.

Keanu Reeves ve Winona Ryder'ın başrolünde yer aldığı Destination Wedding, ortak tanıdıklarının kır düğününe giderken tanışan Frank ve Lindsay'nin hikâyesini anlatıyor.

Malcolm X, Inside Man ve 25th Hour gibi başarılı filmlerin yönetmeni Spike Lee yeni filmi BlacKkKlansman'da, Ron Stallworth adındaki bir dedektifin Ku Klux Klan'a sızarak faşist örgütün kenti ele geçirme planına karşı meydan okumasına odaklanıyor.

Hikâyesinin neredeyse tamamı bir bilgisayar üzerinden seyirciye aktarılan Searching, kayıplara karışan 16 yaşındaki kızı Margot'yu bulmak için bilgisayarı üzerinden araştırmaya koyulan baba David Kim'in arayışını konu ediniyor.

Animasyon yapım Smallfoot, Kocaayak efsanesini tersine çeviriyor ve sadece bir mit olduğuna inanılan insanların gerçek olduğunu keşfeden bir Yeti ve onun halkının hikâyesini anlatıyor.

2017 Locarno Film Festivali'nde Piazza Grande seyirci ödülünü kazanan ve ardından Toronto'da büyük övgüler alan Three Peaks'in başrollerini Inglorious Basterds'tan tanıdığımız Alexander Fehling ve Oscar adaylığı olan Berenice Bejo paylaşıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.