Vizyonda bu hafta: 11 yeni film gösterime giriyor

4.401 Gösterim
11 Ağustos 2017 11:30
Vizyonda bu hafta: 11 yeni film gösterime giriyor

Bu hafta sonunda vizyon epey yoğun bir programa ev sahipliği yapacak. Üçü yerli, sekizi yabancı olmak üzere toplam on bir yeni film bugün itibarıyla gösterime girdi.


Çağatay Özkan'ın yazıp yönettiği Amigos Meksika Hazinesi, Meksika'da bir hazinenin peşine düşen dört kafadarın hikâyesini anlatıyor.

Overdrive, iki soyguncu kardeşin Fransa'nın güneyine yeni fırsatlar için arabayla yolculuk yapmasına ve orada bir suç şebekesinin patronuyla tanışmasına odaklanıyor.

Bilim Kurgu Bölüm 1: Son Savaşçı, gezegenler arası kontrolü ele geçiren Exor'un yok edici planlarını öğrenen bir grubun mücadelesini anlatıyor.

Wolfgang Petersen'in yönettiği Çılgın Banka Soygunu, hayatları boyunca biriktirdikleri parayı geri alabilmek için çılgınca bir plana başvuran bir grup adamın hikâyesini anlatıyor.

Nicola Yoon'un çok satan romanından uyarlanan Her Şey, hastalığı nedeniyle evinde izole bir hayat sürmek zorunda kalan Maddy ile aşık olduğu komşusu Olly'nin hikâyesini anlatıyor.

Park Chan-wook'un, Sarah Waters'ın The Fingersmith romanından sinemaya uyarladığı The Handmaiden, Japon hegemonyasındaki Güney Kore'de peyda edilen tehlikeli bir planın gölgesindeki tutku dolu aşkı konu ediniyor.

Julian Rosefeldt'in yönettiği Manifesto, Cate Blanchett'in canlandırdığı 13 ayrı karakterle sanat tarihinde yer edinmiş manifestoları odağına alıyor.

Emre Altuğ'un başrolünde yer aldığı Mezarcı, Almanya'da mezarcılık yaparken babasının ölüm haberi üzerine memleketine dönen Ejder'in başından geçenleri ele alıyor.

The Model, modellik kariyerinde yükselmek için Paris'e gelen Emma ile moda fotoğrafçısı Shane arasındaki saplantılı ilişkiyi konu ediniyor.

Alpgiray M. Uğurlu'nun yönettiği Organik Aşk Hikayeleri, aşkı görücü usulü arayan 8 çiftin birbirinden ayrı hikâyelerini anlatıyor.

Alexander Romanetz'in yönettiği Sevimli Emojiler, mesajlarda kullanılan emojilerin hayatlarını konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.