Vizyonda bu hafta: 11 yeni film gösterime giriyor

3.977 Gösterim
5 Mayıs 2017 13:30
Vizyonda bu hafta: 11 yeni film gösterime giriyor

Hafta sonunda beşi yerli, altısı yabancı olmak üzere toplam on yeni film seyircinin karşısına çıkıyor.


Fuat Yılmaz'ın yazıp yönettiği 666 Cin Musallatı, senaristlikle hayatını idame ettiren Gürkan'ın dâhil olduğu sıra dışı olayları konu ediniyor.

Tolga Baş'ın yönettiği Baş Belası, Çanakkale'den İstanbul'a düğününe yetişmeye çalışan Asya'nın seyahatinin, beraber yolculuk ettiği adam sebebiyle çığrından çıkmasını konu ediniyor.

Sefa Özçelik'in yönetmenliğini üstlendiği Çam Yarması, sorumsuz üç kardeşin hikâyesini anlatıyor.

Jean-Marie Poiré'nin yönettiği Çılgın Ziyaretçiler 3: İhtilal, şövalye Godefroy de Montmirail ile şövalye adayı Jacquouille'in macerasını ele alıyor.

Jérôme Salle'in yönettiği Derinliklere Yolculuk, kendini denizlere adayan ve bu tutkusuyla dünyaca ünlenen Kaptan Cousteau'nun hikâyesini anlatıyor.

Tolgahan Sayışman ve Bade İşçil'in başrollerinde yer aldığı Eski Sevgili, Barış ile onun 63 kere ayrılıp barıştığı ve bir türlü unutamadığı eski sevgilisi Feride'nin hikâyesini anlatıyor.

Atsuo Saitô'nun romanından sinemaya uyarlanan animasyon Gamba: Macera Çetesi, iki fare, Gamba ve Mampuku'nun macerasını ele alıyor.

Sean Penn'in yönetmenliğini üstlendiği, başrollerinde Charlize Theron ve Javier Bardem'in yer aldığı Gerçeğin İki Yüzü, Afrika'da bir devrim sırasında tanışan iki insanın hikâyesini odağına alıyor.

Tecrübeli yapımcı Denise Di Novi'nin yönetmen koltuğuna oturduğu Saplantı, evliliğin bitmiş olmasıyla henüz tam anlamıyla yüzleşememiş olan Tessa'nın, boşandığı kocasının yeni eşi Julia'ya hayatı zindan etmesini anlatıyor.

Danny Boyle ve oyuncu kadrosunun geri döndüğü T2 Trainspotting, 20 yıl sonra yeniden bir araya gelen Renton ve çetesinin yeni maceralarını nostaljik bir biçimde ele alıyor.

Haydar Işık'ın yönettiği Umudun Kıyısında, fotoğrafla uğraşan Ufuk'un geçirdiği hastalık sonrası hayata bakış açısının değişmesini konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.