Vizyonda bu hafta: 11 yeni film gösterimde!

1.994 Gösterim
13 Eylül 2024 07:20
Vizyonda bu hafta: 11 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, yedisi yabancı dördü yerli olmak üzere toplam on bir yeni film seyirciyle buluşuyor.


Aynı isimli çok satan roman serisinden sinemaya uyarlanan Twilight serisinin ilk filmi, Bella Swan ile Edward Cullen aşkının tohumlarının atılışını ve Bella'nın Edward'ın bir vampir olduğunu keşfedişini konu ediniyor.

 

Serinin ikinci filmi, Bella ile Edward'ın gelgitli ilişkisini ve Bella ile yakınlaşmaya başlayan gizemli Jacob'ın hikâyesini anlatıyor.

 

Film, mezuniyeti yaklaşırken ortaya çıkan düşmanların yanı sıra Edward'a olan aşkı ve Jacob ile olan arkadaşları arasında kalan Bella'nın hikâyesini anlatıyor.

 

Film, ölümcül bir hastalıkla boğuşan Tuesday ile annesi Zora'nın, Ölüm'ün görkemli bir kuş şeklinde gelmesiyle birlikte duygusal bir vedaya hazırlanmalarını konu ediniyor. 

 

Film, son zamanlarda tuhaf kabuslar görmeye başlayan Ece'nin bu durumunu araştırmaya koyulan erkek arkadaşı Murat'ın başından geçenleri anlatıyor.

 

Film, yerel bir televizyon kanalının genel yayın yönetmeni olan Kamil'in burada yaşadıklarını anlatıyor.

 

Film, haksız yere bir suçla itham edilmiş ve ilahi dünyadan sürgün edilmiş annesinin intikamını almak isteyen Jinfeng’in başından geçenleri konu ediniyor. 

 

Film, karanlığı izleyen üç insanın farklı hikâyelerini konu ediniyor.

 

Film, mevtaların kabir bakım işleri üzerine esnaflık yapan iki kardeşin hikâyesini anlatıyor.

 

Film, yanlışlıkla girdiği tiyatroda tanıştığı yeni arkadaşlarıyla bir serüvene atılan sokak köpeği Samson'un hikâyesini anlatıyor.

 

Film, tatilde tanıştıkları ve iyi anlaştıkları İngiliz bir aile tarafından çiftliklerine davet edilen Amerikalı bir ailenin, zamanla bir şeylerin ters gittiğini anlamalarıyla başlarından geçenleri konu ediniyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.