Vizyonda bu hafta: 11 yeni film gösterimde!

1.411 Gösterim
5 Temmuz 2024 11:15
Vizyonda bu hafta: 11 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, dokuzu yabancı ikisi yerli olmak üzere toplam on bir yeni film seyirciyle buluşuyor.


Chris Renaud ve Patrick Delage yönetmen koltuğunda oturduğu film, kendi ailesini kuran Gru ile sadık hizmetkârları Minyonların yeni maceralarını anlatıyor.

 

Film, Amerika’nın batısındaki İç Savaş öncesi ve sonrasını kapsayan 15 yıllık bir dönemi birçok farklı karakterin gözünden anlatıyor.

 

Film, ünlü korku filmlerinin çekildiği yerlere tur düzenleyen altı arkadaşın, çekim yerlerinden birinde dehşetin gerçeğe dönüşmesiyle başlarından geçenleri anlatıyor.

 

Film, eski kocasından eziyet gören Afife'nin, kendisini yıllarca bekleyen Yunus'a anlaşmalı bir evlilik teklif etmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

 

Lanthimos’un senaryosunu Köpek Dişi ve The Lobster'da işbirliği yaptığı Efthimis Filippou ile birlikte yazdığı Merhamet Hikâyeleri, farklı öyküler anlatan "üç parçalı bir masal" olarak tanımlanıyor. Hkâyeler, hayatının kontrolünü ele geçirmeye çalışan çaresiz bir adamı, denizde kaybolan karısının geri döndüğünü ancak farklı biri gibi göründüğünü fark eden bir polis memurunu ve özel yeteneklere sahip birini bulmaya kararlı bir kadını izliyor.

 

Wim Wenders’ın başyapıt filmlerinden Paris, Texas, hayattan kendini soyutlayan ve oldukça içine kapanık bir adam olan Travis’e odaklanıyor.

 

Film, İran'da kadınlara verilen haksız mahkeme kararlarının sembollerinden üç gerçek hikâyeyi bir anlatıda buluşturuyor.

 

Film, suç geçmişlerini geride bırakıp hayatlarında temiz bir sayfa açmak isteyen kardeşlerin, yeniden suç dünyasına çekilmeleriyle yaşadıklarını anlatıyor.

 

Film, yer aldığı Strix Operasyonu'ndaki bir başkasına devredilen yetenekli istihbarat ajanı Loid'un, Eden Akademisi'nde düzenlenen yemek yarışmasında Anna'ya yardım etmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

 

Film, ailesi tarafından kendisine mezuniyet hediyesi olarak satın alınan tatil evinde bir parti düzenleyen Audra ve arkadaşlarının başlarından geçen korkunç olayları konu ediniyor.

 

Film, Ahmet'in karanlık sırlarla dolu gizemli geçmişinin onu ölümcül bir kaderle yüzleştirdiği bir hikâyeyi konu ediniyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.