Vizyonda bu hafta: 11 yeni film gösterimde!

3.760 Gösterim
11 Ağustos 2023 09:51
Vizyonda bu hafta: 11 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, sekizi yabancı üçü yerli olmak üzere toplam on bir yeni film seyirciyle buluşuyor. Yeni filmler arasında Jacques Tati'nin üç klasiği de bulunuyor.


Jacques Tati klasiklerinden Bay Hulot'nun Tatili, Fransa'da sakin bir tatil beldesine kargaşayı getiren sakar Bay Hulot'nun hikâyesini anlatıyor.

 

Jacques Tati filmi; Bay Hulot'nun, ailesiyle son derece teknolojik ve işlevsel bir mülkte hayatını sürdüren yeğeniyle yaşadıklarını konu ediniyor.

 

Jacques Tati'nin başyapıtlarından biri olan Playtime, Bay Hulot'nun bir makinenin çarkları gibi çalışan Paris hayatı içerisinde kaybolmasını konu ediniyor.

 

Film, yaşadıkları dükkandan kovulan üç Bıcırık arkadaşın yeni bir yuva bulma serüvenini konu ediniyor.

 

Film, borç alarak kurduğu iş batınca borçlarını ödemenin yollarını arayan Murat'ın hikâyesini anlatıyor.

 

Film, tatil için çıktıkları yolda terk edilmiş bir köye yolları düşen bir grup arkadaşın hikâyesini anlatıyor. 

 

Film, Gölge lakaplı bir ajanın, devlet sırlarıyla birlikte kayıplara karışan eski bir Rus ajanının peşine düşmesiyle İstanbul'a kadar uzanan olayları konu ediniyor.

 

Film, sevgilisi Deniz'in evinin bir odasında gizemli bir şeylerin olduğunu fark eden Oğuz'un bu konuyu araştırırken yaşadıklarını anlatıyor.

 

Film, bir anne ile oğlunun, evlerini doğaüstü işgalcilerden kurtarmak için “sözde” ruhani uzmanlardan yardım istemesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

 

Film, babasının ağır bir şekilde yaralanması sonrası onun yanına giden Emma'nın, burada yüzleştiği doğaüstü varlıklara karşı verdiği mücadeleyi konu ediniyor.

 

Film, horoz Toto ile tavuk Di'nin, altın renklerinden ötürü koleksiyoncuların hedefinde olan evlatlarını kurtarma mücadelesini anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.