Vizyonda bu hafta: 11 yeni film gösterimde!

2.015 Gösterim
30 Eylül 2022 10:46
Vizyonda bu hafta: 11 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, üçü yabancı sekizi yerli olmak üzere toplam on bir yeni film seyirciyle buluşuyor.


Film, bir Karadeniz kasabasında balıkçılık yapan Ali ile nişanlısı Esma’nın evliliklerine kısa bir zaman kala yaşanan acı bir olayı ve yapılması gereken çok zor bir seçimi konu alıyor.

 

Smile, bir hastasının dahil olduğu travmatik bir olayın sonrasında anlam veremediği bir şekilde hayatı bir kabusun içerisine çekilen Dr. Rose Cotter'ın, bu dehşet girdabından çıkmak için geçmişiyle yüzleşmesini anlatıyor.

 

Film, spor kariyerinde önüne çıkan talihsizlik ve engellere rağmen potansiyeline ulaşmayı kovalayan Ali'nin hikâyesini konu ediniyor.

 

Film, Aura isimli restore edilerek yeniden açılan bir mekâna adımını atan insanların hikâyeleri arasında geziniyor.

 

Film, IŞİD tarafından basılan Musul'daki Türkiye Büyükelçiliği'nde rehin alınılan insanları kurtarmak için göreve çıkan özel kuvvetler birimini anlatıyor.

 

Film, yeni taşındığı evde kime ait olduğunu bilmediği telefona gelen bir arama sonrası kendini gerilimli bir oyunun içerisinde bulan Özgür'ün hikâyesini anlatıyor. 

 

Dünya'nın ekosisteminin çöküşünden sonra distopik bir gelecekte geçen film, çökmüş dünyanın çürüyen kalıntılarında yaşamını sürdürmek için hayatta kalma becerilerini kullanan, güçlü ve iradeli 13 yaşındaki bir kız olan Vesper'ı ve hasta babası, Darius’ı takip ediyor.

 

Film, şarap içmeyi ve kendi küçük sırlarını çok seven New England’lı sarkastik emlakçı Hildy Good'un lise aşkıyla yeniden karşılaşması sonrası gelişen olayları anlatıyor.

 

Film, yemek yapma yetisini kaybettiğini düşünen bir şefin, Türkiye'den Azerbaycan'a uzanan, yanlış anlamalarla bezeli hikâyesini anlatıyor.

 

Film, oğulları Onur'un bir trafik kazası sonucu aldığı hasara çareyi büyüyle bulmaya çalışan bir ailenin başından geçenleri anlatıyor.

 

Film, başarılı bir avukat olan Zuhal'in, apartmanda duyduğu kedi sesinin kaynağını ararken bilerek iletişimde olmadığı komşularıyla münasebette bulunmak zorunda kalmasıyla gelişen olayları anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.