Vizyonda bu hafta: 11 yeni film gösterimde!

4.586 Gösterim
21 Aralık 2018 13:16
Vizyonda bu hafta: 11 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda dördü yerli, yedisi yabancı olmak üzere toplamda on bir yeni film seyirciyle buluşuyor.


Drake Dromus'un yönetmen koltuğuna oturduğu bilimkurgu türündeki Zoe'nun başrollerini Ewan McGregor ve Lea Seydoux paylaşıyor.

Serinin bu beşinci filmi Ayı Kardeşler: Eyvah Ayılar Küçüldü!'de Ayı Kardeşler ve Oduncu Vik'in maceraları kaldığı yerden devam ediyor.

Transformers serisinin sevilen karakterlerinden Bumblebee'yi odağına alan film, 1987 yılında kaçak durumundaki Bumblebee ile onu bir hurdalıkta bulan Charlie'nin hikâyesini ele alıyor.

Tom Edmunds'un yönetmen koltuğunda oturduğu Dead in a Week: Or Your Money Back, 9 kez intihar girişiminde bulunan William Morrison'ın kendini öldürmesi için yaşlı bir kiralık katille anlaşması akabinde başlayan hikâyeyi konu ediniyor.

Jennifer Lopez'in başrolünde yer aldığı Second Act, gerçekleştiremediği hayallerinin mutsuzluğunu yaşayan Maya'nın hayatında yeni bir sayfa açma hikâyesini konu ediniyor.

Kurtlar ve Çakallar, 12 Eylül Darbesi'nin rüzgârının estiği yıllarda Mamak Cezaevi'nde, aynı hücrede kalan devrimci gazeteci Yılmaz ile ülkücü Selçuk'un hikâyesini konu ediniyor.

Ouija House, üzerinde çalıştığı kitap projesini sonuçlandırmak adına kendini arkadaşlarıyla birlikte kötü ruhların dahil olduğu bir oyunda bulan Samantha'nın hikâyesini anlatıyor.

Pawel Pawlikowski'nin bu yıl Cannes'dan En İyi Yönetmen ödülüyle döndüğü filmi Cold War, 1950'lerin kıta Avrupası'ndaki tekinsiz Soğuk Savaş atmosferinde, çok farklı geçmişlere ve kişiliklere sahip olsalar da tutkulu bir aşk yaşayan bir çiftin hikâyesini anlatıyor.

Cafer Özgül'ün yazıp yönettiği Sükut Evi, ruhundaki boşluğu doldurmak adına işini ve sevdiklerini arkasında bırakıp bir arayışa giren genç bir adamın hikâyesini anlatıyor.

Çağlar Ertuğrul ve Meriç Aral'ın başrollerini paylaştığı Yanımda Kal, tüm hayatını işine adamış Emir ile tesadüfi bir şekilde tanıştığı Zeynep'in hikâyesini anlatıyor.

Battal Karslıoğlu'nun yazıp yönettiği Zerk, hiçbir bağlantısı olmamasına rağmen geçmişte yaşanmış trajik bir olayı sürekli olarak kabuslarında gören bir adamın bu vakayı araştırmasını konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.