Vizyonda bu hafta: 11 yeni film gösterimde!

4.031 Gösterim
11 Mayıs 2018 11:53
Vizyonda bu hafta: 11 yeni film gösterimde!

Ali Atay'ın yönettiği Ölümlü Dünya'nın ikinci kez vizyon şansı yakaladığı hafta sonunda yedisi yerli, dördü yabancı olmak üzere toplamda on bir yeni film gösterime giriyor.


09 Mayıs'tan itibaren seyirciyle buluşmaya başlayan, Onur Ünlü'nün yönettiği Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok, cinayet masası dedektifi Salim'in gözlerinin tamamen kör olacağını öğrendikten sonra gelişen olayları konu ediniyor.

Luke Evans ve Kelly Reilly'nin başrollerinde yer aldığı 10x10, gittiği yoga dersinin çıkışında alıkonan Cathy ile kendisini kaçırıp ses geçirmez bir odada hapseden Lewis arasındaki gizemli hikâyeyi anlatıyor.

Erdal Ceylan'ın yönettiği Selfie From Hell, ziyaretine gelen kuzeni Julia'nın rahatsızlanmasının arkasındaki gizemi çözmeye çalışan Hannah'nın hikâyesini anlatıyor.

Banu Kaptanoğulları'nın yönettiği Elim Sende, Bulut ve Mavi'nin inişli çıkışlı ilişkisini anlatıyor.

Camille Cottin ve Juliette Binoche'un başrollerinde yer aldığı Telle mère, telle fille, eş zamanlarda hamile olduklarını öğrenen ve bir türlü iyi geçinemeyen anne-kızın bu süreçte yaşadıklarını anlatıyor.

Dilek Çolak'ın yönettiği Hemşire, hayatına birtakım yenilikler getirmek isteyen fakat bunda bir türlü istikrar sağlayamayan hemşire Leyla'nın, çalıştığı hastaneye bir siyasi mahkûmun getirilmesiyle değişen hayatını anlatıyor.

BKM yapımı animasyon film Kral Şakir Oyun Zamanı, bir laboratuvar deneyi sonucu açılan kapı ile kendilerini cep telefonu oyunlarının dünyanında bulan Şakir ile ailesinin hikâyesini anlatıyor.

Ayşe Toprak'ın yönettiği Mr. Gay Syria, iki eşcinsel Suriyeli mültecinin, hayatlarını yeniden yaratmaya çalışırken yaşadıklarını anlatıyor.

Cezmi Baskın ve Meral Çetinkaya'nın başrollerinde yer aldığı Murtaza, kızlarının ölümünü üzülmemesi için yıllar önce âmâ olan karısı Sabure'den gizleyen Murtaza'nın hikâyesini ele alıyor.

Ayhan Sonyürek'in yönettiği Öğrenci Kafası: Soygun, bir grup üniversite öğrencisi arkadaşın, tasarladıkları bilim kurgu filmini çekebilmek için bir soyguna kalkışmasını anlatıyor.

Akıl hastanesinde geçen Tutsak, doktor Doğan ve baş hekim Halil'in hastalara ilginç tedaviler uygulamasını ve zamanla hastane içinde yaptıklarının ortaya çıkışını konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.