Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterime giriyor

3.915 Gösterim
19 Mayıs 2017 11:00
Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterime giriyor

Hafta sonunda dördü yerli, altısı yabancı olmak üzere toplam on yeni film seyircinin karşısına çıkıyor.


One Day ve An Education filmleriyle tanınan yönetmen Lone Scherfig'in yeni filmi Aşkın Çekimi, 2. Dünya Savaşı sırasında bir propaganda filmi çekmeye çalışan bir ekibin hikâyesini anlatıyor.

Ergin Yılmazer'in yönetmenliğini üstlendiği komedi filmi Bahtiyar Bahtıkara'nın başrollerinde Kadir Çöpdemir ve Yeşim Salkım yer alıyor.

Prömiyerini Berlinale'de gerçekleştiren Genç Karl Marx, sürgünde Engels ile tanışan genç yetişkin Karl Marx'ın hikâyesini ele alıyor.

Yetkin Dikinciler ve Azra Akın'ın başrolünde yer aldığı Her Şey Mümkün, birbirine çok benzeyen iki adam üzerinden kesişen hayatların hikâyelerini konu ediniyor.

Yusuf Güven'in yönetmenliğini üstlendiği Hızlı ve Tüplü, modifiye araç özlemini gidermeye çalışan iki gencin hikâyesini anlatıyor.

Çin'de tüm zamanların en çok hasılat elde eden animasyon filmlerinden biri olan Kahramanlar Takımı, sürgün edilen Maymun Kral'ın geri dönüş çabasını anlatıyor.

Cameron Cairnes ile Colin Cairnes'in yönetmenliğini üstlendiği Kanlı Oyun, Scare Campaign isimli popüler şaka programında, işlerin tahmin edilemez bir noktaya gelmesiyle gelişen korku dolu olayları konu ediniyor.

New York'ta çekilen romantik komedi New York Masalı, radikal kararlar alan Deniz ile intihara meyilli Kerem'in hikâyesini anlatıyor.

Oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer ve Selçuk Yöntem gibi isimlerin de bulunduğu Osmanlı Subayı, 1. Dünya Savaşı sırasında, Van'da tanıştığı bir Osmanlı subayına aşık olan hemşire Lillie'nin hikâyesini anlatıyor.

Saftirik Greg'in Günlüğü: Bende Bu Şans Varken!, Meemaw'un 90. doğum gününe katılmak için Heffley ailesinin çıktığı yolculukta, Greg'in yaşadıkları konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.