Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterime giriyor

3.592 Gösterim
28 Nisan 2017 11:45
Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterime giriyor

Hafta sonunda dördü yerli, altısı yabancı olmak üzere toplam on yeni film seyircinin karşısına çıkıyor.


Kenan Öztürk'ün yönetmen koltuğunda oturduğu Aç Kapıyı Çok Fenayım, ne yaşadıklarını hatırlamadıkları bir günün ertesinde hayatları değişen bir grup arkadaşı odağına alıyor.

Raif Cilasun'un aynı isimli kitabından sinemaya uyarlanan Bir Annenin Feryadı, Fransa'ya kaçmak zorunda kalan İhsan'ın ve ailesinin hikâyesini anlatıyor.

Emma Watson ve Tom Hanks'in başrollerinde yer aldığı The Circle, dünya çapında izleme noktaları oluşturarak insanlığı bir adım ileriye taşıyacağını vadeden dev teknoloji şirketi The Circle ve uygulamalarını gerilimli bir hikâye etrafında ele alıyor.

Mohamed Diab'ın yönettiği Çatışma, insanların sokaklara döküldüğü Kahire'de, polisin göz altına aldığı bir grup insanın, bir gün boyunca mahsur kaldıkları kamyonette yaşadıklarını anlatıyor.

Kahire'de doğan ve henüz 23 yaşındayken Paris Olympia'da ilk konserini vererek şöhret basamaklarını tırmanan Dalida'nın hikayesinin anlatıldığı filmin yönetmen koltuğunda Lisa Azuelos otururken, senaryosu da Azuelos ve Dalida'nın kardeşi Orlando'ya ait.

2014 yılında büyük sükse yaratan Galaksinin Koruyucuları'nın devam filmi Galaksinin Koruyucuları 2 (Guardians of the Galaxy Vol. 2), Peter Quill, nam-ı diğer Star-Lord ve ekibinin maceralarına devam ediyor.

Mia Hansen-Løve'ın Berlin'den Gümüş Ayı ödülüyle döndüğü filmi Gelecek Günler, evli ve iki çocuklu felsefe öğretmeni Nathalie'nin değişen hayatını konu ediniyor.

Teoman Gündüz'ün yönetmenliğini üstlendiği Lanet: Ervah Cinleri, bir geziye çıkan dört sinema öğrencisinin başına gelenleri anlatıyor.

Başrollerini Sarp Levendoğlu, İnan Ulaş Torun, Yosi Mizrahi ve Hakan Bilgin'in paylaştığı Nereden Nereye, hayali oyuncu olmak olan Ejder'in sakarlıklarla dolu hikâyesini anlatıyor.

Ölümcül Deney: Dejavu, deneysel bir ilaç araştırmasına katılan birkaç üniversite öğrencisinin beklenmedik bir yan etki dolayısıyla nasıl öldürüleceklerini görmesini ve gördüklerinin gerçekleşmeye başlamasını konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.