Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterime giriyor

4.613 Gösterim
23 Aralık 2016 13:00
Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterime giriyor

2016 yılının sondan bir önceki hafta sonunda beşi yerli, beşi yabancı olmak üzere toplam on yeni film gösterime giriyor.


Milyonlarca takipçisi olan video oyun Assassin's Creed'in aynı isimli sinema uyarlaması, video oyun uyarlamalarının talihini değiştirme iddiasıyla vizyona giriyor. Geçen sene Macbeth'te birlikte çalışan yönetmen Justin Kurzel ve oyuncular Michael Fassbender ile Marion Cotillard'ı yeniden bir araya getiren yapımı, özellikle video oyunun hayranları kaçırmayacaktır.

Eda Fatma Gürbüz'ün yönettiği Değiştir Bakalım, bir kasabada kadın ve erkek rollerinin değişiminden bir komedi yakalamaya çalışıyor.

Murat Boz, İrem Sak ve Yasemin Allen gibi popüler isimlerden oluşan kadrosuyla dikkat çeken Dönerse Senindir, aşkını geri kazanmaya çalışan Mehmet'in hikâyesini ele alacak.

Stephen Frears'ın yönetmenliğini üstlendiği, başrollerinde Meryl Streep ve Hugh Grant'in yer aldığı Florence (Florence Foster Jenkins), 1868 – 1944 yılları arasında yaşamış Florence Foster Jenkins'in gerçek hikayesi anlatıyor.

Will Smith, Kate Winslet, Edward Norton, Helen Mirren, Keira Knightley, Naomie Harris ve Michael Pena gibi ünlü isimlerden oluşan dev kadrosuyla dikkat çeken Gizli Güzellik, bir Noel hikâyesi anlatıyor.

Zeynep Yalgın'ın yazdığı, Ayhan Özen'in yönetmenlik koltuğunda oturduğu Hasret Bitti, Almanya'dan yurda dönüş yapan Bitti ailesinin yaşadıklarını anlatıyor.

Kenan Kavut'un yazıp yönettiği Kaçış'ın oyuncu kadrosunda Ali Suliman, Jale Arıkan, Muhammed Cangören, Mustafa Avkıran gibi isimler yer alıyor.

Jean-François Pouliot ve François Brisson'un yönetmenliğini üstlendiği animasyon film Kartopu Savaşları, küçük bir köyde yaşayan çocukların büyük kartopu savaşını konu ediniyor.

Dardenne Kardeşlerin yazıp yönettiği Meçhul Kız, hırslı bir pratisyen hekim olan Jenny'nin trajik bir olayı aydınlatmaya yönelik mücadelesini konu ediniyor.

M. Tayfur Aydın'ın yazıp yönettiği Siyah Karga, memleketi İran'a dönmeye çalışan Sara'nın yolculuğuna odaklanıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.