Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterime giriyor

7.063 Gösterim
17 Kasım 2017 12:30
Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterime giriyor

Hayli yoğun bir programa sahip olan hafta sonunda beşi yerli, beşi yabancı olmak üzere toplam on yeni film gösterime giriyor.


Dersu Yavuz Altun'un yazıp yönettiği Ayaz, cezaevinden çıktından sonra, kimsesiz Ayaz'ı yanına alan Hasan'ın hikâyesini anlatıyor.

Güven Kıraç'ın başrolünde yer aldığı, Burçak Açık Üzen'in yönettiği Beginner, 60 yaşlarında taksi şoförlüğü yapan Faruk'un İngilizce öğrenme sürecini anlatıyor.

Mehmet Kütük'ün yazıp yönettiği Bizim Küçük Günahlarımız, rastlantılar sonucu hayatları kesişen bir grup insanın hikâyesini ele alıyor. 

2017 Cannes Film Festivali'nin Director's Fortnight bölümünün açılış filmi olan, Claire Denis'in yeni filmi İçimdeki Güneş, gönül işlerinde şansı pek yaver gitmese de aşkı aramaya devam eden, ressam Isabelle'in hikâyesini anlatıyor.

Zack Snyder'ın yeniden yönetmen koltuğuna oturduğu Justice League, dünya için yeni bir tehlikenin ortaya çıkmasıyla Batman'in yeni kötülüğe karşı koyacak bir süper kahraman ekibini bir araya getirmesini anlatıyor.

İsveçli yönetmen Tomas Alfredson'un yönetmenliğini üstlendiği The Snowman; atkısı, hayli tekinsiz görünümü olan bir kardan adama sarılmış bir şekilde bulunan ve kayıp olduğu bildirilen bir kadını bulmaya çalışan dedektif Harry Hole'un soruşturmasını anlatıyor.

Yorgos Lanthimos'un yönettiği Kutsal Geyiğin Ölümü, eşi Anna ve çocuklarıyla beraber mutlu bir hayatı olan cerrah Steven'ın, babasını kaybeden genç Martin'i hayatına sokmasıyla yaşanan olayları konu ediniyor.

Küçük Vampir, ailesini bir vampir avcısından korumak isteyen genç vampir Rudolph ile korkutucu şeylere ilgisi olan Tony'nin hikâyesini anlatıyor.

Burak Aksak'ın yönettiği Sen Kiminle Dans Ediyorsun?, hayatındaki problemleri dansla aşmaya çalışan Aysel ile gittiği dans okulundaki hocasının öyküsünü konu ediniyor.

Seni Gidi Seni, gençliği seksenlerde Bayrampaşa semtinde geçmiş bir grup insanın günümüzdeki hikâyelerini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.