Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

800 Gösterim
18 Ekim 2024 13:05
Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, altısı yabancı dördü yerli olmak üzere toplam on yeni film seyirciyle buluşuyor.


Film, dünyanın en ünlü hekimlerinin yetiştiği Kunlun adasını bir beladan kurtarmak isterken yanlışlıkla neredeyse adanın tamamını yok eden şifacı Bai Ze'nin, sürgünde tanıştığı cesur bir çocukla gelişen arkadaşlığından güç alarak kefaret için adaya geri dönmesini konu ediniyor.

 

Hayvanların huzur içinde yaşadığı yemyeşil bir bambu ormanından, Afrika’nın derinliklerine uzanan film, yakın arkadaşı bebek ejderhayı kurtarmaya çalışan bir panda ayının hikâyesini anlatıyor.

 

Film, define bulmak isterken kendisini korkunç bir kabusun içinde bulan bir adamın hikâyesini konu ediyor.

 

Film, yakın arkadaş olan Ayça, Selin, Berrin ve Deniz'in, Berrin'in bekarlığa veda partisi için bir araya gelmeleriyle yaşadıklarını konu ediniyor.

 

Film, dünya turuna hazırlanan ünlü şarkıcı Skye Riley'nin, akıl almaz bir ölüme şahit olduktan sonra yaşadığı dehşetengiz olayları konu ediniyor.

 

Burak Çevik’in Türkiye'nin 1970'lerde yaşadığı siyasi kutuplaşma ve şiddet ortamını konu edinen filmi, 70’lere damgasını vuran siyasi şiddetin simge olaylarından biri olan Bahçelievler katliamından esinleniyor.

 

Film, kızı ve damadını trafik kazasında kaybettikten sonra torunu Zeynep'e bakmaya başlayan emekli Vasıf ile torununun çıktığı macerayı anlatıyor.

 

Alexandre Dumas imzalı Monte Cristo Kontu'nun sinema uyarlaması, suçsuz yere hapse atılan Edmond Dantés'nin uzun yıllar süren mahkûmiyetten sonra felaketine neden olanlardan intikam alma çabasını konu ediniyor.

 

Film, yolları kesişen bir şef ile yeni boşanmış bir adamın uzun yıllara yayılan ilişkisini konu ediniyor. 

 

Film, genç Donald Trump’ın 70’li ve 80’li yıllarda, Amerika’da kötü şöhretli avukat Roy Cohn’un yardımıyla gayrimenkul piyasasında nasıl yükseldiğini konu ediniyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.