Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

2.702 Gösterim
23 Ağustos 2024 09:04
Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, altısı yabancı dördü yerli olmak üzere toplam on yeni film seyirciyle buluşuyor.


21 Ağustos'ta gösterime giren ve kısıtlı süre sinemalarda izleyiciyle buluşacak olan film, Güney Koreli müzik grubu Seventeen'in Seoul Dünya Kupası Stadyumu'nda verdiği konseri gözler önüne seriyor.

 

Film, yaşadıkları trajik kayıp sonrası İstanbul'a taşınan bir aileyi konu ediniyor.

 

Aynı isimli kült filmin yeniden uyarlaması olan yapım, vahşi bir cinayete kurban giden genç aşıkların hikâyesini konu ediniyor.

 

Film, teknoloji milyarderi Slater King’in, bağış toplama gecesinde kokteyl garsonu Frida'yla tanışmasıyla yaşanan tuhaf olayları konu ediniyor.

 

Film, bir dönem önemli bir yazarlık kariyeri olan Doğu'nun, hem dağılan evliliği hem yokuş aşağı giden kariyeriyle birlikte yaşadıklarını anlatıyor.

 

Film, Güney Sudan'daki iç savaştan kaçtıkları teknenin alabora olması sonrası zengin Avrupalılar tarafından kurtarılan bir grup insanın, kendilerini kurtaranların gerçek niyetlerini öğrendiklerinde yaşadıklarını konu ediniyor.

 

Lavinya, üniversiteden beri ilişkileri süren Can ve Ezgi çiftiyle iki kez düşük yaptıktan sonra yeniden hamile kalan Elif'in hayatlarının kesişmesi sonrası gelişen olayları konu ediniyor.

 

Film, hastaneye nakilleri sırasında suçlular ile karıştırılınca kendilerini beklemedikleri bir maceranın içerisinde bulan üç hastanın hikâyesini konu ediniyor.

 

Hayao Miyazaki'nin başyapıtlarından biri olan film, ailesiyle banliyöye taşınırken ruhlar alemine geçiş yapan küçük Chihiro'nun hikâyesini konu ediniyor.

 

Film, ormanda bir aile gibi yaşayan Tilki ve Tavşan ile arkadaşlarının, kaybolan Baykuş'u bulmak için atıldıkları macerayı anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.