Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

977 Gösterim
28 Haziran 2024 12:20
Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, beşi yabancı beşi yerli olmak üzere toplam on yeni film seyirciyle buluşuyor.


Film, gelecekte iklim krizinin yol açtığı kıtlık sebebiyle insanlığın kendini içerisinde bulduğu yeni koşullarda hayatını sürdüren bir ailenin hikâyesini anlatıyor.

 

Film, tembel lise öğrencisi Seishiro Nagi'nin, futbola olan yeteneğini keşfedip Blue Lock Akademisi'ne katılmasıyla yaşananları konu ediniyor.

 

Film, küçük bir kasabanın yeni doktoru olan Berat'ın, eski bir büyüyle kendisine musallat olan kabusların gerçek hayatına sızmasıyla yaşadıklarını konu ediniyor.

 

Film, dünyaca ünlü La Casa de Papel dizisinden ilham alarak bir soygun gerçekleştirmeyi planlayan mahalle esnafının maceralarını konu alıyor.

 

Film, Samatya’nın gecekondusunda yaşayan Turgay ve ailesinin başından geçenleri anlatıyor.

 

Sessiz Bir Yer serisinin orijin hikâyesi olan film, tüm dünyanın sessizliğe gömülmesine sebep olan yaratıkların yeryüzüne indiği gün yaşananları konu ediniyor.

 

Film, kızıyla birlikte Avustralya'ya iltica eden Şeyda'nın, hayatı tam düzene girmişken eski kocasının çıkıp gelmesiyle yaşadıklarını anlatıyor.

 

Film, Türkiye ile Yunanistan arasında gerçekleştirilen Nüfus Mübadelesi sonucu Gelveri'ye gelen Kavalalı İsmail ve ailesinin, henüz kasabadan ayrılmamış olan Rum çömlekçi Dimitrios ve ailesiyle bir süre aynı evi paylaşmaları sonrası gelişen olayları anlatıyor.

 

Film, bugünün Moskova'sında yaşayan Kolya ile kendisinden yüz yıl ileride yaşayan Alisa'nın maceralarını takip ediyor.

 

İlk kez vizyona girişinin 20. yılına özel olarak yeniden sinemalarda seyirciyle buluşan Hayao Miyazaki'nin başyapıtlarından Yürüyen Şato, kendisine yapılan büyüyü bozabilmek için arkadaşlarıyla birlikte yürüyen bir şatoda ikamet eden genç bir büyücü prensi bulması gereken Sophie'nin hikâyesini anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.