Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

1.897 Gösterim
15 Mart 2024 14:19
Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

Tay 2: Ebabil Takımı'nın ikinci geniş dağıtımla vizyona girdiği hafta sonunda, üçü yabancı yedisi yerli olmak üzere toplam on yeni film seyirciyle buluşuyor.


Film, bir Appalaş kasabası olan Odim County'de, yakın zamanda yetim kalan yeğeni Savannah'ya bakarak dürüst ve sakin bir hayat yaşamaya çalışan Cash’in kasabayı yöneten sadist kadın gangster Big Cat’in yeniden kendisi için çalışmaya zorlamasıyla başlayan mücadelesini konu alıyor.

 

Film, Mısır’da kazı yapan Türk akademisyen olan Şevket ve Perihan’ın kazı sırasında buldukları 4000 yıllık heykelin Mısırlı yetkililere tesliminden sonra çalınmasıyla birlikte Mısır’dan İstanbul’a uzanan hikâyesini anlatıyor.

 

Film, geçirdiği kaza sonucu ailesini kaybeden ve travmadan kaynaklı demans hastalığına yakalanan Çınar’ın hikâyesini anlatıyor.

 

Film, tüm dünyanın güvenlik kameralarıyla gözetlenmesini sağlayacak projenin yürütüldüğü tesisteki gizemli olayları araştıran Dedektif Conan'ın soruşturmasını konu ediniyor.

 

Film, yeni taşındıkları evde kötü bir ruh tarafından terörize edilen bir kadın ile ailesinin hikâyesini konu ediniyor.

 

Film, ölen annesinin üzerindeki lanetle mücadele etmek zorunda kalan bir genç kızın hikâyesini anlatıyor.

 

Film, kızlarının doğumuna yetişmeye çalışan bir ailenin yaşadıklarını konu ediniyor.

 

Bir ekolojik olarak sürdürülebilir film yapım girişimi olan Neandria, antik kentin yakınlarındaki yoksul bir köyde, annesiyle birlikte yaşayan ve atletizm yarışlarına hazırlanan Suna adlı bir genç kadını odağına alıyor.

 

Film, kapısının önünde bir yavru köpeği bulmasıyla hayatı değişen Tamer'in hayatını konu ediniyor.

 

Sır filminin yönetmen koltuğunda Doğuş Arslan oturuyor.

 

Film, annesi Şiraz'ın izinden giderek bir ulak atı olmayı hayal eden Tay'ın Kudüs'ten Mekke'ye uzanan hikâyesini konu ediniyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.