Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

2.945 Gösterim
23 Eylül 2022 13:31
Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, üçü yabancı altısı yerli olmak üzere toplam dokuz yeni film seyirciyle buluşuyor. Yeni filmlerin yanı sıra James Cameron imzalı Avatar da, ikinci filmin vizyonuna birkaç ay kala yeniden izleyiciyle buluşuyor.


Remake, Remix, Rip-Off belgeseliyle adından söz ettiren Cem Kaya imzalı Aşk, Mark ve Ölüm, Almanya'daki Türkiyeli göçmenlerin yaklaşık son 60 yıldaki hikâyelerini müzikle kurdukları ilişkileri üzerinden eğlenceli bir dille aktarıyor.

 

James Cameron'ın 2009 yılında gösterime girdiği gibi çığır açan ve gişe rekorlarını alt üst eden filmi Avatar, yaklaşık 13 yıl sonra gelen devam filminden önce bir kez daha izleyiciyle buluşuyor.

 

Film, kalp krizi sonrası vefat eden Veli’nin defni öncesi getirildiği gasilhanede ailesi arasında yaşanan olayları konu ediniyor.

 

Film, 1920'li yıllarda savaş yıllarından beri bir adada kalan arkadaşlarına ulaşmak için zorlu bir yola çıkan Kazım ve arkadaşlarının adadaki maceralarını anlatıyor.

 

Film, 1950'lerde kocasıyla birlikte ütopik bir deneysel toplulukta yaşayan bir ev hanımı olan Alice’in, şirketin rahatsız edici sırlar saklıyor olabileceğinden endişelenmeye başlamasıyla başından geçenleri konu ediniyor.

 

Film, çocuklarıyla olan mutlu yaşamları cinlerin musallat olmasıyla değişen Zeynep ve Hakan'ın hikâyesini anlatıyor.

 

Film, gençliklerinde bir türlü kavuşamayan iki aşık Kenan ve Nazlı'nın, ilerleyen yıllarda Kenan'ın başka biriyle evlenmesi ve Nazlı'nın bu durumu tersine çevirmek için bir büyücüye başvurması sonrası başından geçenleri konu ediniyor.

 

Film, İstanbul'da çalışanları ve konukları arasında giderek kaosa sürüklenen olayların yaşandığı bir oteli merkezine alıyor.

 

Film, bir fareye çevrilmiş prensi kurtarabilmek için mücadele veren Ella ve arkadaşlarının hikâyesini anlatıyor.

 

Film, Mekke'den Medine'ye annesini kurtarmak için bir yolculuğa çıkan genç tay Riyah ile yol üzerinde tanıştığı ihtiyar deve Jabal'ın, hicretin izlerini takip eden serüvenini konu ediniyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.