Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

2.514 Gösterim
13 Mayıs 2022 11:28
Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, beşi yabancı beşi yerli olmak üzere toplam on yeni film seyirciyle buluşuyor.


Jumper Treasure Hunting, ünlü ağustos böceği ve karınca hikâyesini odağına alıyor.

 

Film, aşkı ıskalayarak 30'lu yaşlarına gelen Irmak'ın, en yakın arkadaşı Eliz'in nişanının akabinde başından geçen olayları konu ediniyor.

 

Cornelia Funke'nin aynı isimli çocuk kitabından uyarlanan Dragon Rider, bir gümüş ejderha ile bir çocuğun, Himalayalarda saklı bir cenneti bulmaya çalışmalarını konu ediniyor.

 

Jujutsu Kaisen isimli manga serisinden uyarlanan aynı isimli anime dizinin sinema filmi Jujutsu Kaisen 0: The Movie, oldukça kudretli Lanetli Ruh'un kontrolünü eline geçiren genç Yuta Okkotsu'nun hikâyesini anlatıyor.

 

Film, arzuladığı başrole kavuşan Hülya'nın, hayaline ulaştığını sanarken kendisini gerçekle kabusun sınırlarının kaybolduğu bir dizi esrarengiz olaylar içerisinde bulmasını konu ediniyor.

 

Film, Kurtuluş Savaşı döneminde büyük önem arz eden gizli haberleşme ağını kuran posta ve telgraf memurlarının hikâyesini Milli Mücadele çerçevesinde anlatıyor.

 

Film, 1977 yılında birtakım paranormal olayların yaşandığı bir köye çekim için giden grubun başından geçenleri anlatıyor.

 

Stephen King'in aynı isimli romanından uyarlanan Firestarter, sıra dışı pirokinezi güçlerine sahip bir kızın, kendisini ve ailesini, kendisini ele geçirip kontrol etmek isteyen kötü güçlere karşı korumak için verdiği savaşı konu ediniyor.

 

Gaspar Noé'nin hayata, kendi ölümlülüğü üzerine de düşündüğü son derece kişisel bir pencereden baktığı Vortex, yaşlılık ve bunamadan muzdarip sevgi dolu bir çiftin son günlerine odaklanıyor.

 

Zehirli Tohumlar: Ölüm Yolu, bir grup insandan intikam almaya çalışan bir cinin hikâyesini anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.