Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

3.167 Gösterim
25 Şubat 2022 12:10
Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, beşi yabancı beşi yerli olmak üzere toplam on yeni film seyirciyle buluşuyor.


Beni Sevenler Listesi, Cihangir'de ünlü simaların torbacısı olan ve muhitin sevilen isimlerinden biri olan Yılmaz'ın, işini yapamayacak duruma geldiğinde yaşadığı kişisel buhranı konu ediniyor.

 

Christoffer Boe'nin yönettiği film, yemek antropolojisi alanında uzman Maggi ve usta şef Carsten çiftinin, Danimarka'nın en iddialı restoranını açma fikriyle yola çıkmalarını konu ediniyor.

 

Joe Wright'ın yönetmenliğini üstlendiği Cyrano; Roxanne'in, ona duyduğu aşka karşılık vermeyeceğine dair kendini ikna eden ve kelimeleri bir kılıç edasıyla ustaca kullanabilen Cyrano de Bergerac'in, Roxanne'in sevgisini kazanmaya çalışan genç Christian'a yardım etmesini konu ediniyor.

 

Film, çalıştığı fabrikada çıraklık yaptığı ustalar tarafından alaya alınan Doğuş'un bu döngüyü kırmaya karar vermesinden sonra gelişenleri konu ediniyor. 

 

Run, rahatsızlığı sebebiyle evde eğitim gören ve bu izole hayattan çıkma arzusu içinde olan bir genç kızın, annesinin kendisinden bir şeyler sakladığından şüphelenmesiyle birlikte gelişen olayları konu ediniyor.

 

Film, soyulamaz olarak bakılan İspanya Merkez Bankası'nın kasasını boşaltmayı planlayan bir grup soyguncunun hikâyesini anlatıyor.

 

Lietli: Cin Kabilesi, bir grup insanın gittikleri köye musallat olmuş bir cin kabilesiyle karşı karşıya gelmesini konu ediniyor.

 

Mavzer, köyde bir kurt sürüsünün saldırısı sonrası koyunlarının önemli bir kısmını kaybeden Veysi'nin önlem için bir mavzer edinmesiyle gelişen olayları anlatıyor.

 

Monster Family 2, dünyayı kurtardıktan sonra kendi hayatlarına dönen mutlu canavar ailesinin onları bu gündelik yaşamlarından kurtaracak yeni bir serüvene yelken açmalarını konu ediniyor.

 

Film, bir aldatma sonucu evliliklerinde bir dönüm noktasına gelen Tamer ve Begüm çiftinin hikâyesini anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.