Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

4.238 Gösterim
10 Aralık 2021 12:14
Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, beşi yabancı beşi yerli olmak üzere toplam on yeni film seyirciyle buluşuyor. Sinema tarihine adını yazdıran The Matrix ise, dördüncü filmin gösterime girmesinin arifesinde IMAX salonlarda yeniden izleyici karşısına çıkıyor.


Belgesel, ünlü K-Pop grubu Monsta X üyelerinin özel röportajlarından, konser görüntülerinden ve ABD'de geçen dönemlerinden kolajlar içeriyor.

 

Azamet, üniversiteden mezun olduktan sonra köyüne dönen Kübra'nın, kardeşi Büşra'nın hayatına yeniden müdahil olmasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

 

1957'de sahnelenen aynı adlı müzikalden uyarlanan West Side Story, iki farklı etnik kökenden gelen iki ezeli düşman çetenin birbiriyle rekabetinin yanı sıra bu iki çeteye mensup genç bir çiftin imkansız aşkını anlatıyor.

 

Bayram Şekeri, ebeveynleri ayrılan genç Mete'nin gözünden ailesinin başından geçenleri konu ediniyor.

 

Dayı: Bir Adamın Hikâyesi, adil ve sevilen bir kabadayının hikâyesini odağına alıyor.

 

The Owners, yaşadıkları kasabada yaşlı ve zengin bir çiftin evini soymaya kalkan bir grup arkadaşın, çiftin göründükleri kadar savunmasız olmadıklarını fark etmeleriyle gelişen olayları konu ediniyor.

 

Film, arkadaşları Nizo ve Mıstık yüzünden kendisini olmadık işlerin içinde bulan Tevfik'in hikâyesini anlatıyor.

 

*Güncelleme [10.12.2021]: Birtakım teknik arızalardan ötürü filmin vizyonu ertelendi.

 

Onur Aldoğan'ın yönettiği Lain, travmatik geçmişiyle yüzleşmek için doğup büyüdüğü köye eşi Ece ile birlikte geri dönen Can'ın hikâyesini anlatıyor.

 

Grip olan ve sürekli öksüren çizgi roman sanatçısı Petrov, arkadaşı Igor tarafından uzun bir yürüyüşe çıkarılır. Gerçekle fantezi arasında gidip gelen ilginç olaylar, art arda yaşanır.

 

Film, Stefan Zweig'ın ülkemizde Satranç ismiyle yayımlanan ve en çok okunan eserinden uyarlandı.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.