Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

2.619 Gösterim
19 Kasım 2021 12:40
Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, altısı yabancı dördü yerli olmak üzere toplam on yeni film seyirciyle buluşuyor.


Seçil Çömlekçi'nin 2019 yılında yayımlanan kitabından uyarlanan film, evlenme teklifini beklediği sırada sevgilisi tarafından terk edilen ve genel olarak şanssız kişiliğiyle bilinen Bade'nin, bu şanssızlığı kırma girişimi sırasında yaşadıklarını anlatıyor.

 

Al Tercer Día, oğluyla birlikte geçirdiği araba kazası sonrası ne olduğunu hatırlayamayan bir biçimde kayıp oğlunu arayan Cecillia'nın hikâyesini anlatıyor.

 

Joachim Trier imzalı The Worst Person in the World, 30'larına yeni girmiş enerjik biri olan Julie'nin, hayattaki yerini bulmaya çalışmasını ve bu arayışın etkilediği ilişkilerini konu ediniyor.

 

Ecinni 3: Issız Çığlık, yaşadığı rahatsızlık sonrası esrarengiz görüler görmeye başlayan Zeynep'in, bu konuyu araştırmasıyla kendisinin ve ailesinin başından geçenleri anlatıyor.

 

Ghostbusters: Afterlife, taşrada bir kasabaya taşınan bir ailenin, büyükbabalarından kendilerine kalan hayalet avcıları mirasıyla bulundukları kasabayı büyük çaplı bir hayalet istilasından kurtarmaya çalışmasını konu ediniyor.

 

Will Smith'in başrolünde yer aldığı King Richard, 2000'ler sonrası kadın tenisine damga vuran Serena Williams ve Venus Williams kardeşleri her daim destekleyen ve onların potansiyellerine ulaşmaları için elinden geleni ardına koymayan baba Richard Williams ve genç Serena ile Venus'ün hikâyesini anlatıyor.

 

Muallim, sürgüne gönderildiği kasabada öğretmenlik yapan Ali'nin, kendi önyargılarıyla yüzleşip kasaba hayatına uyum sağlamasını konu ediniyor.

 

Pişiriciler, 200 yıldır insanlardan uzakta yer altında yaşayan Elfler'in Helvi önderliğinde yeniden yeryüzüne çıkarak asıl gayelerini hatırlamalarını konu ediniyor.

 

Jackie ve Neruda gibi iki başarılı biyografik filme imza atan Şilili sinemacı Pablo Larraín'in yönetmenliğini üstlendiği Spencer, kraliyet ailesinin Noel tatilinde olan Prenses Diana'nın, Prens Charles ile olan evliliğini bitirme kararını aldığı hafta sonuna odaklanıyor.

 

Yan Etki, hastalığına çare için aldığı ilacın yan etkisiyle hayatı değişen Cem ile arkadaşlarının hikâyesini anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.