Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

2.476 Gösterim
29 Ekim 2021 14:44
Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, beşi yabancı beşi yerli olmak üzere toplam on yeni film seyirciyle buluşuyor.


Out of My League, nadir görülen ve ciddi bir hastalıkla boğuşan fakat tüm bunlara rağmen hayat enerjisiyle dolu olan Marta'nın aşkı arayışını anlatıyor.

 

Death of Me, birlikte tatillerini sürdüren bir çiftin, içlerinden birinin diğerini öldürdüğünü gösteren videonun gizemini çözmeye çalışmasını konu ediniyor.

 

Nick Antosca'nın The Quiet Boy isimli kısa öyküsünden uyarlanan Antlers, Oregon'un sakin bir kasabasında, sadece kendisi için değil tüm kasaba ahalisi için tehlike arz edebilecek bir sırra vakıf olan genç Lucas ile kendisini öğrencisinin taşıdığı gizemin girdabında bulan öğretmen Julia'nın hikâyesini anlatıyor.

 

Tayfun Can Demirtaş'ın yönettiği Cinni Nazar, anne ve babasının ölümünün arkasındaki sır perdesini aralamaya çalışan Sinan'ın hikâyesini anlatıyor.

 

Enna: Kara Büyü, birbirini hiç tanımayan iki arkadaş grubunun esrarengiz olayların yaşandığı bir köyde yaşadıklarını anlatıyor.

 

Grev, 1910 yılının Osmanlı İmparatorluğu’nda, Bursa’da ipek işçiliği yapan müslüman ve gayrimüslim kadınların kötü çalışma koşullarına karşı birlikte gösterdikleri direnişi anlatıyor.

 

İstanbul Muhafızları: Yüzyılın Muhafızları, 1920 yılına ışınlanarak kötü planlarını uygulamaya çalışan Gürgen ile Azmi'ye engel olmak için yola çıkan İstanbul Muhafızları'nın hikâyesini anlatıyor.

Saklı Yüzler: Bosna, Bosna Savaşı sürecinde Srebrenitsa gibi katliamlarda yer almış savaş suçlularının peşine düşen Mirsad ve Haris'in hikâyesini anlatıyor.

 

Michel Franco'nun yazıp yönettiği Nuevo orden'de, lüks bir üst sınıf düğünü yerini şiddetli bir darbeye ve beklenmedik bir sınıf çatışmasına bırakıyor.

 

Zoraki Misafir, programları eskisi kadar ilgi görmeyen medya patronu Harun'un son bir program deneyimiyle birlikte gelişenleri anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.