Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

3.586 Gösterim
8 Ekim 2021 14:56
Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, dördü yabancı altısı yerli olmak üzere toplam on yeni film seyirciyle buluşuyor.


Film, sürekli kabuslarla uyanan ve babasının ölümünü aydınlatmaya çalışan Ezgi'ye cinlerin musallat olmasıyla gelişen olayları anlatıyor.

 

Defin-Ecin Zulman, kadim bir cin topluluğunun definesi etrafında gelişen olayları anlatıyor.

 

Belgesel, Azerbaycan'ın 44 günlük Vatan Savaşı zamanında görev yapan muhabir Fulya Öztürk ve kameraman Halil Kahraman'ın yaşadıklarını anlatıyor. 

 

Film, 600 yıl önce yaşamış Simavna Kadısı Şeyh Bedreddin'in hayatını konu alıyor. 

 

Benedict Cumberbatch'in başrolünde yer aldığı The Courier, sade bir iş insanıyken MI-6 ve CIA tarafından, Soğuk Savaş'ın en gergin döneminin merkezinde yer alan Küba Füze Krizi'nin daha büyük bir felakete dönüşmemesi adına Sovyetlerden istihbarat toplamakla görevlendirilen Greville Wynne'nin hikâyesini anlatıyor.

 

Milyonda Bir, şehir hayatını bırakıp yollara düşen bir kadın ile antika arabasıyla uzun yola çıkmış bir adamın hayatlarının kesişmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

 

Film, son bir şov için sahneye çıkan komedyen Brandon'ın, geçmişinden izler taşıyan hikâyelerini odağına alıyor.

 

Devam filmi Peter Rabbit 2: The Runaway'de, maceraperverliğini dizginleyemeyen Peter'ın, kendisinin bu yönünün takdir edildiği bir çevrede yaşadığı serüvenler anlatılıyor.

 

Censor, sansür kurulunda slasher filmleri değerlendirip aşırı sahneleri kesen Enid'in, bir gün kendi geçmişinden izler taşıyan bir filme rastlamasıyla gelişen gizemli olayları konu ediniyor. 

 

Film, içerisinde bulunduğu uzun süreli ilişkinin başka bir erkeğin resme girmesiyle biten Birkan'ın hikâyesini anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.