Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

3.212 Gösterim
24 Eylül 2021 12:30
Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

21 Eylül'de gösterime giren Sadan Hanım filminin yanı sıra; hafta sonunda, dördü yabancı altısı yerli olmak üzere toplam on yeni film seyirciyle buluşuyor.


Âkif filmi, Mehmet Âkif Ersoy’un İstiklâl Marşı’nı yazarken yaşadıklarını konu ediniyor. 

 

Esra Saydam ile birlikte çektiği Deniz Seviyesi filmiyle adından söz ettiren Nisan Dağ'ın ikinci uzun metraj filmi Bir Nefes Daha, İstanbul’un çetin mahallelerinden birinde yaşayan genç bir rapçinin, müzik hayallerine koşarken bir yandan da bonzai bağımlılığıyla verdiği savaşı anlatıyor.

 

Darlin', hastanede bulunduktan sonra kilisenin koruması altına alınan genç bir kadının hikâyesini anlatıyor.

 

Fecr, tesadüfen rastladıkları bir kamp yerinde garip olaylar yaşayan bir ailenin hikâyesini anlatıyor.

 

Zamansız ve mekânsız distopik bir hikayeden oluşan bilim-kurgu türündeki filmde, ilkel bir teknolojiyle yönetilen bir fabrikada çalışan sadık maden işçisi, çalıştığı makinenin sorun çıkarmasıyla içinde bulunduğu sistemi sorgulamaya başlar ve fabrikanın bilmediği derinlikleriyle yüzleşir.

 

War with Grandpa, eşini kaybettikten sonra kızının evine taşıyan Ed ile evlerinin düzenin değişmesinden hoşlanmayan torunu Peter arasındaki tatlı sert çekişmeyi anlatıyor.

 

Film, bir grup lise öğrencisinin hikâyesini anlatıyor.

 

Wrong Turn, Apalaş Patikası'nda yürüyüşe çıkan bir grup arkadaşın, asırlardır bu topraklarda izole bir şekilde yaşayan bir halkla karşılaşmaları sonrası gelişenleri anlatıyor.

 

Louvre Müzesi'nde Bir Gece, müze tarafından küratörlüğü yapılan Leonardo Da Vinci sergisini özel rehberli bir tur olarak beyazperdeye taşıyor.

 

Me Nokta Ali, nüfus müdürlüğü çalışanının ismini yanlış yazmasıyla bu farklı adına kavuşan Me Nokta Ali'nin hikâyesini anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.