Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

2.490 Gösterim
16 Ekim 2020 13:40
Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, David Lycnh'in filmografisinden 6 film dahil olmak üzere toplam 10 yeni film seyirciyle buluşuyor.


Orçun Behram'ın yönettiği Bina, distopik bir gelecekte devletin tüm medyayı kontrol etmek amaçlı yeni yayın sistemini yaşadığı binaya kurmaya gelen devlet memurunun beklenmedik ölümüne şahit olan apartman görevlisi Mehmet'in hikâyesini anlatıyor.

 

The Rest of Us, beklenmedik şekilde birlikte yaşamak durumunda kalan iki kadının hikâyesini anlatıyor.

 

Lars Klevberg'in yönetmenlik koltuğunda oturduğu Polaroid, eski bir polaroid fotoğraf makinesiyle fotoğrafı çekilen herkesin korkunç bir şekilde öldürülmesini konu alıyor.

 

John Hyams'ın yönettiği Alone, kocasını kaybettikten sonra yeni bir başlangıç için taşındığı yeni şehirde kaçırılan Jessica'nın, tutulduğu insanlıktan uzakta kulübeden kaçma çabasını anlatıyor.

 

David Lynch'in ilk uzun metraj filmi Eraserhead; işi, sevgilisi ve yeni doğmuş deforme bebeği gibi etmenlerle anbean zihni karanlık tarafa geçen Henry Spencer'ın hikâyesini anlatıyor.

 

The Elephant Man, Viktorya Dönemi'nde bir doktor olan Frederick Treves'in, bir sirkte rastladığı ve görüntüsü sebebiyle hor görülmüş John Merrick ile tanışması sonrası gelişen olayları anlatıyor.

 

David Lynch'in yönettiği 1992 yapımı Twin Peaks: Fire Walk with Me, usta sinemacının kült dizisi Twin Peaks'in ön hikâyesi niteliğinde.

 

David Lynch'in sürreal klasiklerinden biri olan Lost Highway, eşi Renee'yi öldürmekle suçlanan müzisyen Fred'in farklı hayatlarla kesişen ve zamanı bulanıklaştıran hikâyesini konu ediniyor.

 

David Lynch'in başyapıtları arasında yer alan Mulholland Drive, tekrar tekrar izlenildiğinde bile yeni keşiflere açık anlatısıyla birçokları tarafından tüm zamanların en iyi filmleri arasında gösteriliyor.

 

The Straight Story, arasının uzun bir süredir bozuk olduğu abisinin rahatsızlandığını duyduğunda onun yanına gitmeye karar veren 73 yaşındaki Alvin'in, araba kullanamadığı için çim biçme makinesiyle çıktığı bu ilginç yolculuğu anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.