Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

3.136 Gösterim
20 Eylül 2019 11:58
Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda beşi yabancı, beşi yerli olmak üzere toplamda on yeni film seyirciyle buluşuyor.


Mustafa Kotan'ın yönetmenliğini üstlendiği Annem, fedakâr bir anneyle kızının hikâyesini konu ediniyor.

Semih Kaplanoğlu'nun yazıp yönettiği Bağlılık Aslı, çocuk sahibi olduktan sonra işe dönebilmek için bebek bakıcısı arayan Aslı ile bulduğu bakıcı Gülnihal'in hikâyesini anlatıyor.

Animasyon filmi Farmtastic Fun, çiftlik hayvanlarının hikâyelerini anlatıyor.

Çektiği kısa filmlerle birçok ödüle layık görülen Serhat Karaaslan'ın ilk uzun metraj filmi olan Görülmüştür, İstanbul'da bir cezaevinde mahpuslara gelen mektupları kontrol eden bir memur olan Zakir'in, mektubun birinden çaldığı fotoğraftaki Selma'yı takıntı hâline getirmesini konu ediniyor.

Zoo Wars 2, hayvanların hüküm sürdüğü evrende türlü çabalarla varılan ateşkesin kötücül güçler tarafından bozulmaya çalışılmasının ardından olanları anlatıyor.

Manou the Swift, kimsesi kalmadığında bir martı çift tarafından evlat edinilen ebabil kuşu Manou'nun hikâyesini anlatıyor.

Mohsen Rabiei'nin yönettiği Kin, eğlence için yapılan bir sürpriz ile hafta sonları başka bir yöne evrilen bir grup gencin hikâyesini anlatıyor.

Sylvester Stallone'nin beşinci kez ünlü karaktere hayat verdiği Rambo: Last Blood, inzivaya çekilmiş olan ve izole bir hayat süren John Rambo'nun, eski bir ahbabının torunun kaybolmasından sorumlu insan kaçakçısı çeteyi durdurma çabasını anlatıyor.

Korku filmi Siddah'ın oyuncu kadrosunda Funda Tırpan, Gizem Portakal, Beyza Şahin gibi isimler yer alıyor.

Brad Pitt'in başrolünde yer aldığı Ad Astra, yıllar önce gizli bir uzay görevine çıktıktan sonra haber alınamayan babasının kaderinin peşinden giden ve bu süreçte hem insanlığı hem de güneş sisteminin tamamını tehdit eden tehlikeli unsurları keşfeden astronot Roy McBride'ın hikâyesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.