Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

2.817 Gösterim
21 Haziran 2019 11:45
Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda üçü yerli, yedisi yabancı olmak üzere toplamda on yeni film seyirciyle buluşuyor.


Luc Besson'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Anna, son derece yetenekli ve tehlikeli bir suikastçı olan ve tüm operasyonlarını belli bir gizlilik içerisinde gerçekleştiren Anna Poliatova'nın hikâyesini anlatıyor.

Josh Cooley'nin yönettiği Toy Story 4, Woody ve arkadaşlarının, aralarına Forky adında yeni bir oyuncağın katılmasıyla atıldıkları maceraları konu ediniyor.

Justin Price'ın yönettiği 13. Cuma, başka bir diyardan şeytani bir varlığın, bir grup arkadaşa musallat olmasını anlatıyor.

Fatih Mehmet Karakuş'un yönettiği Bahtsız Bedri, saf ve temiz bir insan olan Bedri'nin, sınav harcını yatırmak için çıktığı yolda başına ummadığı şeylerin gelmesini anlatıyor.

Ünlü oyuncu Ralph Fiennes’ın yönetmen koltuğuna oturduğu The White Crow, efsane balet Rudolf Nureyev’in hayatını anlatıyor.

Mehmet Gün'ün yönettiği Güller, 28 Şubat döneminin bir köyde nasıl yaşandığını, 12 yaşındaki Ali Osman'ın gözünden aktarmaya çalışıyor.

Anthony Maras yönetmenliğindeki Hotel Mumbai, Hindistan’ın finans ve eğlence başkenti olan Mumbai'de yaşanan gerçek olaylardan beyazperdeye uyarlandı.

Kalpten Gerdanlık, nsan kalbinden yapacağı gerdanlık için cinayetler işlemeye başlayan bir adamın hikâyesini anlatıyor.

Bir devam filmi olan Charlotte the Return, bir oyuncak bebeğin hediye olarak bırakıldığı kadının hayatını kabusa çevirmesini konu ediniyor.

2018 Venedik Film Festivali’nde prömiyerini yapan Yazlık Ev, ailesinin yazlık evine tatile gelen ve hayatını yoluna koymaya çalışan bir kadının hikâyesine odaklanıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.