Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

3.673 Gösterim
12 Nisan 2019 11:29
Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda beşi yerli, beşi yabancı olmak üzere toplamda on yeni film seyirciyle buluşuyor.


Anna Todd'un 2013 yılında ilk olarak Wattpad'de yayımlanan romanından uyarlanan After, genç Tessa Young ile gizemli Hardin Scott arasındaki gelgitli ilişkiyi konu ediniyor.

Fatih Akın'ın Heinz Strunk'ın ilk kez 2016 yılında yayımlanan aynı adlı kitabından uyarladığı Der Goldene Handschuh (The Golden Glove), 1970'li yıllarda Hamburg'da dört kadını öldüren ve öldüreceği kişileri Zum Goldenen Handschuh adlı bardaki kişiler arasından seçen seri katil Fritz Honka'nın hikâyesine odaklanıyor.

Yahya Al'ın yazıp yönettiği Aşgar: Cin Vadisi, çobanlık yapan Mahsun'un, gördüğü kabuslardan sonra çok farklı yerlerde uyanmaya başlayan Mahsun'un hikâyesini anlatıyor.

Animasyon yapım Big Trip, bir leyleğin hatası sonucu kendisine gelen yavru pandayı, aslen ait olduğu yuvaya götürmeye çalışan ayı MicMic ile arkadaşlarının hikâyesini anlatıyor.

Mustafa Karadeniz'in yönetmenliğini üstlendiği Çınar, engelli bir gencim yaşam mücadelesine konu edinirken ailesinin yaşadıklarına da yakından bakma imkanı sağlıyor.

Mike Mignola'nın ünlü grafik romanının yeni sinema uyarlaması Hellboy'un başrolünde bu kez David Harbour yer alıyor.

Kadir İnanır'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Kapı, Mardin'den Berlin'e göçmüş Süryani bir ailenin, gelen bir telefon üzerine memleketlerine yaptıkları seyahati odağına alıyor.

Ömer Atay yönetmenliğindeki Kardeşler, bir namus cinayetinin gölgesinde birbirlerinin kaderini yaşamak zorunda kalan iki kardeşin hesaplaşmasını konu ediniyor.

Önder Açıkbaş'ın yönetmenliğini üstlendiği Mazlum Kuzey & Kuddusi 2: La! Kasada Para Var!, Mazlum Kuzey ve dayısı Kuddusi'nin maceralarını konu ediniyor.

Mark Wahlberg ve Rose Byrne'nün başrolünde yer aldığı Instant Family, bir aile kurmaya karar veren Pete ve Ellie çiftinin üç kardeşi evlat edinmesiyle yeni bir hayata uyum sağlama çabalarını anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.