Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

3.829 Gösterim
22 Mart 2019 11:58
Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda altısı yerli, dördü yabancı olmak üzere toplamda on yeni film seyirciyle buluşuyor.


Ramazan Özer yönetmenliğindeki Ali, mide kanserine yakalanan genç bir adamın yaşadığı zorlukları ve kendisiyle beraber babasının da hayatının bambaşka bir yöne evrilişini konu ediniyor.

Belgesel yapım Anadolu Turnesi, Gezi direnişinin akabinde 2014 yazında, kurdukları saykedelik rock grubu Venus Music Peace Band ile Anadolu'yu turlayan dört genç müzisyenin hikâyesini anlatıyor.

Oğuz Yalçın'ın yönettiği BABA 'Bu Alem Bi Alem', mafya geçmişinden sıyrılıp kızlarıyla arasını düzeltmeye çalışan Kamuran'ın hikâyesini anlatıyor.

2017 yapımlı ilk uzun metrajı Get Out'la oldukça ses getiren Jordan Peele'in yeni filmi Us, yaz tatilinde arkadaşlarıyla güzel vakit geçirmek için sahil evine giden Wilson Ailesi'nin tıpatıp kendilerine benzeyen davetsiz misafirleriyle yaşayacakları gerilimle beraber tatillerinin kaosa dönüşmesini konu ediniyor.

Erhan Baytimur'un yönettiği Çat Kapı Aşk, hayatının aşkının bir gün gelip kendisini bulacağına inanan Su ile hayatı boyunca herkesten gizlemeye çalıştığı rahatsızlığına engel olamayan, bu yüzden yaşadığı sorunlardan kaçmaya çalışan Aras'ın yaşadıklarını anlatıyor.

2016 yapımı filmin devamı niteliğindeki Kuzular Kurtlara Karşı 2, kurtlarla kuzuların barış içinde yaşadığı kasabaya saldırı düzenlemeyi planlayan Gark ve kurt sürüsüne karşı Gri ve arkadaşlarının mücadelesini anlatıyor.

Mamoru Hosoda yönetmenliğindeki Mirai, dört yaşındaki Kun'un kardeşinin doğmasının akabinde gelişen büyüme ve kardeşliği öğrenme macerasını konu ediniyor.

Şevki Es ve Faruk Aksoy'un yönetmenliğini üstlendiği Özgür Dünya, babası, arkadaşları ve kendi özgürlüğü için mücadele eden Aslı'nın hikâyesini konu ediniyor.

Gökhan Arı'nın yazıp yönettiği Şeytan-i İns, ailesinin geçmişinde yatan sırları açığa çıkarmak için İstanbul'dan köyüne bir yolculuk yapan Semih'in hikâyesini anlatıyor.

Liam Neeson'ın başrolünde yer aldığı Soğuk İntikam, oğlu bir uyuşturucu baronu tarafından öldürülen kar temizleyici Nels'in intikam hikâyesini konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.