Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

4.014 Gösterim
20 Nisan 2018 14:55
Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda beşi yerli, beşi yabancı olmak üzere toplamda on yeni film gösterime giriyor.


Selman Kılıçaslan'ın yönettiği Bütün Saadetler Mümkündür, mühendislik okuyan Ali'nin, solistlik yapan ve yalnız bir adamın bakımını üstlenen Gülce ile tanıştıktan sonra değişen hayatını konu ediniyor.

Meltem Bozoflu'nun yönettiği, Güldür Güldür Show ekibinin elinden çıkma Cici Babam, babaları öldükten sonra annelerinin kendine yeni bir yâr bulmasını tam hazmedemeyen üç yetişkin evlâdın, kendini aileye kabul ettirmeye çalışan 'cici baba'yı engellemeye çalışmasını konu ediniyor.

Mustafa Diyar Demirsoy'un yönettiği Horoz Bayram, herkese borçlandığı kasabadan para kazanmak için İstanbul'a gitmenin yolunu düşünen Bayram'ın, bu uğurda çevirdiği oyun sonrası gelişenler anlatılıyor.

Rebecca Hall ile Dan Stevens'ın başrollerde yer aldığı İlişki Durumu: Açık İlişki, birbirlerinin tek aşkı olan bir çiftin ilişki sınavını konu ediniyor.

Wes Anderson'ın stop-motion animasyon filmi Isle of Dogs, Japonya'da otoriter yönetici Kobayashi'nin emriyle köpeklerin çöp yığınlarından oluşan bir adaya gönderilmesi sonrası, köpek dostu Spots'ı aramaya koyulan Atari Kobayashi'nin ve bu adaya yollanmış olan köpeklerin hikâyesini konu ediniyor.

Maşa ile Koca Ayı 2: Sonsuz Arkadaşlık, Maşa isimli küçük bir kız çocuğuyla sirkten emekli ayı Mişka'nın maceralarını anlatmaya devam ediyor.

Mücahit Pehlivan'ın yönettiği Sandık, kendi hâlinde şirin bir dağ köyüne, nereden geldiği belli olmayan helikopterlerin bir grup sandığı bırakmasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

Volkan Adıyaman'ın yazıp yönettiği Vallahi Hortladı; 14 kişinin, ölümsüzlüğe kavuşmak adına yeniden dünyaya gelen ve kendilerine musallat olan eski kral Nam-Sis'e karşı gelmeye çalışmalarını anlatıyor.

19. yüzyılın en önemli ateşli silah üreticilerinden biri olan Winchester'ın varisi Sarah Winchester'ın yüz yıla yakın bir süredir anlatılan sıra dışı hikâyesinin odak noktası olacağı Winchester'da, dönemin en zengin kadınlarından biri olan Sarah Winchester'a Helen Mirren hayat verirken film, lanetli ev mitini ele alacak.

Ava DuVernay'in yönettiği A Wrinkle in Time, bilim insanı olan babasının kaybolmasının ardından onu arayışa koyulan ve bu arayışı kozmik bir maceraya dönüşen Meg'in öyküsünü anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.