Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

3.226 Gösterim
13 Nisan 2018 12:00
Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda dördü yerli, altısı yabancı olmak üzere toplamda on yeni film gösterime giriyor.


Burak Deniz ve Büşra Develi'nin başrollerini paylaştığı Arada, İstanbul'da punk müzik icra eden ve ABD'de albüm çıkarma hayali olan Ozan ile kız arkadaşı Lara'nın, Kaliforniya'ya giden bir gemiye bilet bulmak için sürdürdükleri arayışı konu ediniyor.

Deniz Güvenç ile Zaim Güvenç'in yönettiği; Yeşil Salkım, Sevinç Meşe, İlkay Kayku ve Deniz Güvenç'in kadrosunda yer aldığı Eğreti Gelin Ladik, eğreti gelin olan bir kadınla kızının hikâyesini konu ediniyor.

Murat Onbul'un yönetmenliğini üstlendiği Kardeşim İçin Der'a, 2011 yılında Suriye'nin Der'a kentinde rejimin aleyhine duvar yazıları yazan gençlerin tutuklanması sonrası gelişen olaylar konu ediliyor.

Sebastián Lelio'nun yazıp yönettiği, Yabancı Dilde En İyi Film Oscarı kazanan Una Mujer Fantástica, kendisinden yaşça büyük olan sevgilisini kaybeden trans kadın Marina'nın bu kayıptan sonra yaşadıklarını konu ediniyor.

Çetin Altay'ın yeniden Oflu Hoca'yı canlandırdığı Oflu Hoca Trakya'da, başkanlığını yaptığı Doğanspor'a oyuncu transfer etmek adına Lüleburgaz'a gelen Oflu Hoca'nın maceralarını anlatıyor.

Aynı isimli video oyunundan esinlenilerek sinemaya uyarlanan, başrolünde Dwayne Johnson'ın yer aldığı Rampage, doğduğu günden beri ilgilendiği goril dostu George'un yanlış giden bir genetik deney sonucu bir tehdit unsuruna dönüşmesiyle hem dostunu hem de insanlığı kurtarmaya çalışan primatolog Davis Okoye'nin hikâyesini anlatıyor.

ABD'de gişeye etkili bir başlangıç yapan ve genel anlamda övgü toplayan gerilim filmi A Quiet Place, avını sesle bulan gizemli yaratıkların, dört kişilik bir ailenin hayatını tehdit etmeye başlayınca bu ailenin yaşamlarını sessiz şekilde sürdürmek zorunda kalışlarını anlatıyor.

4 Oscar ödüllü yönetmen Nick Park'ın yönettiği Taş Devri Firarda, yaşadıkları vadi Bronz Çağı'na girmiş olan bir şehri yöneten Lord Nooth tarafından ele geçirilen Taş Devri kabilesinin ve kabilesini kurtarmaya çalışan Dug'ın hikâyesini anlatıyor.

Christian Bale'in başrolünde yer aldığı, Scott Cooper'ın yazıp yönettiği Hostiles, bir Cheyenne şefini ve onun ailesini topraklarına geri götürmeyi bir şekilde kabul eden yüzbaşı Joseph J. Blocker'ın hikâyesini anlatıyor.

Rusya yapımı fantastik aksiyon filmi Rubezh, işletmecisi olduğu maden ocağındaki bir kaza sonucu kendini 1942 yılında savaşın ortasında bulan Mikhail Shurov'un hikâyesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.