Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

3.663 Gösterim
30 Mart 2018 13:25
Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

Mart ayının son hafta sonunda beşi yerli, beşi yabancı olmak üzere toplam on yeni film seyirciyle buluşuyor. Geçen yıl gösterime giren Zor Bir Karar ise ikinci kez vizyonda.


Chris Hemsworth'un başrolünde yer aldığı 12 Strong, 11 Eylül saldırılarının hemen ertesinde Taliban ile savaşmak adına Afganistan'a gönderilen ilk Özel Kuvvetler biriminin hikâyesini anlatıyor.

Ömer Faruk Yardımcı'nın yönettiği Arapsaçı, eski bir aktörün şöhretli zamanlarından kalan deri ceketin, tesadüfi olaylar sonucunda kesiştirdiği farklı insanların hayatlarını anlatıyor.

Ernest Cline'ın aynı isimli romanından uyarlanan, Steven Spielberg'in yönetmenliğini üstlendiği Ready Player One, yakın gelecekte revaçta olan sanal gerçeklik evreni OASIS'teki büyük yarışmaya katılan genç Wade Watts'ın hikâyesini anlatıyor.

Tuğçe Soysop'un yönetmenliğini üstlendiği Bizim Köyün Şarkısı, babalarının doğduğu köye geri dönme kararıyla birlikte şehir yaşamından köy hayatına adapte olmaya çalışan ve okulda yeni arkadaşlar edinmeye çalışan Çınar ve Zeynep'in hikâyesini anlatıyor.

Tuncer Gürbüz'ün yönettiği Kabus, annesinin ölümünden sonra psikolojik olarak gelgitler yaşayan ressam Özge'nin hikâyesini anlatıyor.

Sundance Film Festivali'nin Dünya Sineması bölümünde Jüri Büyük Ödülü'nü kazanan, Tolga Karaçelik'in yazıp yönettiği Kelebekler, babalarının kendilerini çağırmasıyla otuz yıl sonra köylerine bir yolculuğa çıkan üç kardeşin hikâyesini ele alıyor.

Oyuncu kadrosunda Jean-Claude Van Damme ve Mike Tyson gibi isimlerin yer aldığı Kickboxer: Misilleme, özgürlüğüne kavuşabilmek için kazanması zor bir dövüşe çıkması gereken Kurt'ün bu mücadelesini ele alıyor.

Carl Medland'ın yönettiği The Spiritualist, annesinin hayaletini görmeye başlayan Laura ve arkadaşlarının düzenlediği ruh çağırma seansından sonra gelişen olayları konu ediniyor.

Murat Kirişçi'nin kaleme aldığı, Engin Baştürk'ün ise yönetmenliğini üstlendiği Sagu & Pagu; su kaynakları, soyu tükenen hayvanlar, kuraklık gibi olgulara dikkat çeken, yardımseverlik, dayanışma, arkadaşlık gibi duygudaşlıkları anlatan yerli bir animasyon.

Reprise, Oslo, 31. august ve Louder Than Bombs gibi yapımlarıyla tanınan Norveçli sinemacı Joachim Trier'in yönettiği Thelma, muhafazakâr ailesinin yanından biyoloji okumak için ayrılan Thelma'nın, üniversitede tanıştığı Anja'ya âşık olduktan sonra yaşadıklarını, geçmişten parçalar eşliğinde gözler önüne seriyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.