Vince Gilligan'ın yeni dizisi Apple TV Plus'tan onay aldı

4.051 Gösterim
23 Eylül 2022 14:33
Vince Gilligan'ın yeni dizisi Apple TV Plus'tan onay aldı

Apple TV+, Breaking Bad ve Better Call Saul'un yaratıcısı Vince Gilligan'ın yeni dizisine iki sezonluk onay verdi. Detayları henüz açıklanmayan dizinin başrolünde Better Cal Saul'da Kim'e hayat veren  Rhea Seehorn yer alacak. 


Apple TV+, Breaking Bad ve Better Call Saul'un yaratıcısı Vince Gilligan'ın adı ve ayrıntıları henüz açıklanmayan yeni dizisini iki sezonluk onay vererek sipariş etti. Dizinin başrolünde Better Call Saul'daki rolüyle Emmy adaylığı kazanan Rhea Seehorn yer alırken, diğer iki dizide olduğu gibi yeni projenin yapımını da Sony Pictures Television üstlenecek. Sony, hâlihazırda Apple TV+ için For All Mankind, The Afterparty ve yakında yayınlanacak olan bilim kurgu dizisi Dark Matter gibi çeşitli dizileri üretiyor.

 

Dizi aynı zamanda geçtiğimiz yıl Sony ile anlaşmasını uzatan Gilligan'la stüdyodaki görev süreleri boyunca Breaking Bad ve Better Call Saul'a ilk onayı veren ve şu anda Apple'ın yayın portföyünü yöneten eski Sony Pictures Television başkanları Zack Van Amburg ve Jamie Erlicht ile 2020'de Apple için Sony'den ayrılan Chris Parnell'i yeniden bir araya getirecek.

 

Gilligan, hikâye detaylarıyla Seehorn'un karakterinin ayrıntıları şimdilik gizli tutulan projeyle ilgili yaptığı açıklamada, yeni dizinin Breaking Bad ve Better Call Saul gibi antikahraman hikâyesi olmayacağını, uyuşturucu ve suç dünyasında geçmeyeceğini belirtti.

 

Daha önce Veep, Franklin and Bash, Whitney gibi yapımlarda rol alan Rhea Seehorn, Better Call Saul'un yeni bir diziyle anlaşan son yıldızı oldu. Öncesinde Bob Odenkirk'ün AMC dizisi Straight Man'de, Giancarlo Esposito'nun ise Parish adlı dramada rol alacağı açıklanmıştı.

Kaynak: Variety, THR

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.