Vin Diesel, Hızlı ve Öfkeli 8'de Paul Walker'ı geri getirmek istiyor

14.734 Gösterim
20 Eylül 2016 10:19
Vin Diesel, Hızlı ve Öfkeli 8'de Paul Walker'ı geri getirmek istiyor

Vin Diesel'in, 14 Nisan 2017 tarihinde vizyona girmesi planlanan ve hâlâ yapım aşamasında olan Hızlı ve Öfkeli 8'de Paul Walker'ı geri getirmeyi istediği ortaya çıktı.


Paul Walker'ın 2013 yılındaki zamansız ve trajik ölümü sonrası, o dönem çekilmekte olan Hızlı ve Öfkeli 7'nin seti bir süre durdurulmuştu. Walker'ın ölümüyle beraber seriye devam edilip edilmeyeceği bir süre belirsizliğini korumuş, sonradan Walker'ın kalan sahneleri teknolojinin ve Walker'ın kardeşlerinin yardımıyla tamamlanmıştı. Vin Diesel ve Hızlı ve Öfkeli 7 ekibi de, filmin sonunda Walker'a epey duygusal ve filmin anlatısına uyan bir vedada bulunmuştu. Fakat yeni çıkan haberlere göre, anlaşılan Vin Diesel Paul Walker'a veda etmeye henüz hazır değil.

Entertainment Tonight'a konuşan Caleb ve Cody Walker, Hızlı ve Öfkeli 7'nin çekimlerine katkıda bulunmalarının kardeşlerinin yasını tutmalarına nasıl yardımcı olduğundan bahsettikten sonra yakın zamanda Vin Diesel'den bir telefon aldıklarını belirttiler. Diesel'in, Paul Walker'ın karakterini geri getirmek adına kendilerinin rızasını almak için aradığını söyleyen Caleb Walker, Vin Diesel'in niyetinin, Paul Walker'ın hâlâ bizimle beraber olduğunu hayranlarına hissettirmek olduğunu belirtti.

 

Teknik anlamda Paul Walker'ı seriye geri getirmenin bir problem olmayacağı aşikâr. Fakat Hızlı ve Öfkeli 7'deki anlamlı vedadan sonra bu ne kadar gerekli tartışılır. Önemli bir gişe başarısı yakalayan serinin yeni filmi Hızlı ve Öfkeli 8'in 14 Nisan 2017 tarihinde vizyona gireceğini yeniden hatırlatalım.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.