Ünlü video oyun serisi Fallout'un dizi uyarlamasından ilk görseller yayınlandı

1.258 Gösterim
29 Kasım 2023 13:44
Ünlü video oyun serisi Fallout'un dizi uyarlamasından ilk görseller yayınlandı

Westworld'e imza atan Lisa Joy ve Jonathan Nolan'ın yapımcılığını üstlendiği, aynı isimli ünlü video oyun serisinden uyarlanan Fallout'tan ilk görseller yayınlandı. Dizi, 12 Nisan 2024'ten itibaren Prime Video'da yayınlanacak.


1997 yılında yayımlanan ilk video oyunuyla ilgi çeken ve seriye gelen diğer oyunlarla birlikte video oyun tarihinin en iyi serilerinden biri olarak gösterilen Fallout, uzun yıllar boyunca sinema ya da diziye uyarlanmak istenmiş fakat bu bir türlü gerçekleşememişti. Westworld'e imza atan Lisa Joy ve Jonathan Nolan'ın yapımcılığında nihayet diziye uyarlanan Fallout'tan ilk görseller yayınlandı.

 

Oyuncu kadrosunda Ella Purnell, Walton Goggins, Moises Arias, Johnny Pemberton, Kyle MacLachlan, Sarita Choudhury, Aaron Moten gibi isimlerin yer aldığı dizi, neredeyse hiçbir şeyin kalmadığı bir dünyada, var olanlarla olmayanların hikâyesini anlatıyor. Kıyametten 200 yıl sonra, lüks Fallout sığınağının nazik sakinleri, atalarının geride bıraktığı radyasyonla dolu cehenneme geri dönmeye zorlanır ve kendilerini inanılmaz derecede karmaşık, tuhaf ve son derece şiddet içeren bir evrende bulduklarında şaşırırlar.

 

Jonathan Nolan'ın yönetmenliğini de üstlendiği Fallout dizisi, 12 Nisan 2024'ten itibaren Prime Video'da yayınlanacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.