Universal'dan sinemanın dönüşünü müjdeleyen özel bir video yayınlandı

2.283 Gösterim
6 Ağustos 2020 11:15
Universal'dan sinemanın dönüşünü müjdeleyen özel bir video yayınlandı

Sinemaların ülkemizde geniş çaplı bir şekilde yeniden açılmasının arifesinde, Universal'dan sinemanın dönüşüne binaen özel bir video yayınlandı.


2020 yılı içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının en çok sekte vurduğu kültürel alanlardan biri sinema oldu. Yaz aylarında tüm dünya genelinde yavaş da olsa yeni normale geçiş sürecinde salonlara açılmaya başladı. 1 Temmuz'dan itibaren yasal olarak yeniden faaliyete geçebilecek durumda olan ülkemiz salonlarının önemli bir kısmı, Ağustos ayı içerisinde kapılarını yeniden seyirciye açmaya hazırlanıyor. Global olarak benzer şekilde sinemanın geri dönmeye başladığı bu dönemde, her yıl onlarca farklı filmiyle milyonlarca sinemasevere ulaşan Universal, sinemanın bu geri dönüşünü özel bir videoyla taçlandırdı.

 

Universal'ın, salgın sebebiyle vizyon macerası yarıda kalan Dolittle, The Invisible Man gibi yapımlarından, gelecekte gösterime girecek Onward, Minions: The Rise of Gru, F9 gibi filmlerine, sinemanın dönüşüyle beraber seyircinin karşısına çıkabilecek yapımların yer aldığı Türkçe altyazılı videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.