Underworld 5 oyuncuları netleşiyor...

6.847 Gösterim
27 Eylül 2015 23:37
Underworld 5 oyuncuları netleşiyor...

Screen Gems, Selena rolünün yeniden Kate Beckinsale tarafından canlandırılacağı açıkladıktan sonra, derhal yan roller için isim aramaya koyulmuştu. İlk isim, yönetmenin televizyon dizisi Outlander'da beraber çalıştığı aktör Tobias Menzies oldu. 


Menzies yeni Underwold'de Lycan lideri Marius'u canlandıracak. Projeye oyuncu olarak imza atmış olan bir diğer isim ise Divergent (Uyumsuz) serileriyle  çıkış yapan ve 2012 yapımı Underworld Awakening (Karanlıklar Ülkesi: Uyanış)'ta olan karakterini tekrar canlandıracağını açıklayan genç aktör Theo JamesUnderworld 5'in konusu hakkında pek sır vermeyen yapımcılar, hikayenin daha çok genç vampirler ve kurt adamlar arasında yaşanan savaşa odaklanacağını, özellikle Theo James'in canlandırdığı David karakterine önem vereceklerini belirttiler. 

Underworld serisi hiç bir zaman gişede büyük başarılar elde etmemiş olsa da, devamını getirebilecek kadar iyi bir hasılat toplamayı ve kayda değer bir hayran kitlesi yaratmayı başardı. İlk film olan 2003 vizyon tarihli Underwold (Karanlıklar Ülkesi), 22 milyon dolarlık bütçeyle, Amerika'da 51,9 milyon dolar, dünya çapında 95,7 milyon dolarlık hasılat yapmıştı. 2006 tarihli Underworld: Evolution (Karanlıklar Ülkesi: Evrim) çıtayı yükseltip Amerika'da 62,3 milyon dolar, dünya çapında 111,3 milyon dolarlık bir hasılat tutturdu. Kate Beckinsale'in rol almadığı ilk film olan,  Underworld: Rise of the Lycans (Karanlıklar Ülkesi: Lycanların Yükselişi) 33 milyon dolarlık bütçesiyle, Amerika'da 45,8 milyon dolar ve dünya çapında 91,3 milyon dolar hasılat elde etti.  Beckinsale'in  kasta tekrar dahil olduğu 2012 yapımı Underworld Awakening (Karanlıklar Ülkesi: Uyanış) Amerika'da 62,3 milyon dolarken dünya çapında ise 160,2 milyon dolarla en iyi hasılatını elde etmeyi başardı. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.