Üç Harfliler: Nazar filminden fragman yayınlandı

1.562 Gösterim
14 Mart 2024 20:30
Üç Harfliler: Nazar filminden fragman yayınlandı

Üç Harfliler serisinin yeni filmi Üç Harfliler: Nazar'dan fragman yayınlandı. Film, 10 Nisan 2024'te sinemalarda vizyona girecek.


TME Films ve Muhteşem Film'in ortak yapımcılığını üstlendiği Üç Harfliler: Nazar’ın yönetmen koltuğunda bu kez Melodi Tözüm oturuyor. Filmin senaryosunu da kaleme alan Tözüm’e görüntü yönetmeni olarak Eren Nayir eşlik ediyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Elçin Atamgüç, Hatice İrkin, Gülderen Güler, Elis Sezgin, Berfin Naz Uzar, Alperen Çavdar, Batuhan Gülcemal, Melike Balçık gibi isimler yer alıyor.

 

10 Nisan 2024'ten itibaren sinemalarda seyirciyle buluşacak olan Üç Harfliler: Nazar'ın konusu ise şöyle:

 

Zeliha, torun sahibi olma umuduyla üç harflilerle anlaşma yapar. Ancak, torunu Nazar'ı, adet olup kadınlığa ilk adımını attığında onlara vermek zorundadır. Oğlu ve gelini zamanı geldiğinde anlaşmaya uymaz, bu sebeple Nazar’a karşılık üç harfliler tarafından kurban edilirler. Zorlu bir kaderle yüzleşen Zeliha, büyüye tövbe edip torununa adanmış bir yaşam sürmeye karar verir. Ta ki Nazar, 17 yaşında cinsel istismara maruz kalıp acımasızca öldürülene kadar. Torununun acı dolu ölümü Zeliha’da intikam arzusunu uyandırır, ancak bu sefer daha derin ve karanlık bir yolda.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.