TV'de bu hafta (27 Nisan - 03 Mayıs): Everest, Eyyvah Eyvah, Ghostbusters...

2.450 Gösterim
27 Nisan 2020 16:50
TV'de bu hafta (27 Nisan - 03 Mayıs): Everest, Eyyvah Eyvah, Ghostbusters...

27 Nisan - 03 Mayıs tarihleri arasında televizyon ekranlarında yer alacak filmleri sizler için derledik.


(*) Liste, kanalların sitelerinde belirtilen yayın akışı programlarına göre oluşturulmuştur.

27 Nisan 2020 - Pazartesi

  • Star TV - 20:00

Baltasar Kormákur'un yönettiği, oyuncu kadrosunda Jake Gyllenhaal, Jason Clarke, Michael Kelly, Josh Brolin, Keira Knightley, Robin Wright, Elizabeth Debicki gibi isimlerin yer aldığı Everest, 1996 Mayıs'ında yaşanmış gerçek bir hikâyeden yola çıkarak dünyanın zirvesine çıkmak isterken patlak veren ekstrem koşullar karşısında hayatta kalmaya çalışan iki grup tırmanıcının öyküsünü anlatıyor.

  • Show TV - 20:00

Ersoy Güler'in yönettiği, Burçin Bildik'in başrolünde yer aldığı film, kendi işinde gücünde, naif biri olan Salim'in, köyün muhtarının kendisinden rica ettiği bir iş sonrası başından geçen olaylar zincirini konu ediniyor.

  • Kanal D - 20:15

Şahan Gökbakar'ın sinemada önemli bir gişe başarısı elde eden filminin devamı olan Recep İvedik 2, karakterin yeni maceralarına odaklanıyor.

28 Nisan 2020 - Salı

  • FOX - 20:30

Düğünlerde müzisyenlik yapan Salih ve Gürkan'ın, mafyaya bulaştıktan sonra başlarına gelmedik kalmaz. Selçuk Aydemir'in yönettiği filmde, Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in yeniden rollerine dönüyor.

Serçelerin Şarkısı (The Song of Sparrows)

  • TRT 2 - 21:15

İranlı ünlü sinemacı Majid Majidi'nin yönettiği film, kızının işitme cihazını tamiri için geldiği Tahran'da tesadüfen yeni bir iş edinen Karim'in, bu mesleği sırasında bazı erdemlerini unutmaya başlamasıyla gelişen olayları merkezine alıyor.

29 Nisan 2020 - Çarşamba

Şabanoğlu Şaban

  • Show TV - 20:00

Bir yeşilçam klasiği olan ve başrollerinde Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Şener Şen, Adile Naşit, Ayşen Gruda gibi isimlerin yer aldığı Şabanoğlu Şaban'ın yönetmen koltuğunda Ertem Eğilmez oturuyor.

  • Kanal D - 20:15

Ata Demirer'in başrolünü Özge Borak ve Demet Akbağ ile paylaştığı Eyyvah Eyvah, Çanakkale'de bir klarnetçi olan Hüseyin'in hikâyesini anlatıyor. Hakan Algül'ün yönettiği film, vizyona girdiği dönemde 2.459.815 seyirci tarafından izlenmişti.

  • FOX - 20:30

Doğa Can Anafarta'nın senaryosunu kaleme alıp yönettiği Biz Size Döneriz, üniversitede tanışıp çok yakın arkadaş olan altı gencin mezuniyet sonrası hayatla mücadelelerini ele alıyor.

  • TRT 2 - 21:15

Yönetmen Isabel Coixet'in Penelope Fitzgerald'ın aynı adlı romanından uyarladığı The Bookshop, komik bir kasaba ve kararlı iki kadının hikâyesini anlatıyor.

30 Nisan 2020 - Perşembe

Salako

  • Show TV - 20:00

1974 yapımı Salako, Yeşilçam'da oynadığı yardımcı rollerle dikkat çeken Kemal Sunal'ın ilk başrollerinden biri. Sunal'a Meral Zeren'in eşlik ettiği filmin yönetmen koltuğunda ise usta sinemacı Atıf Yılmaz oturuyor.

  • Kanal D - 20:15

Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger gibi aksiyon yıldızlarını bir araya getiren serinin ikinci filmi, Mr. Church ve ekibinin yeni görevini anlatıyor.

  • Kanal D - 20:30

Jason Bateman ve Melissa McCarthy'nin başrollerini paylaştığı komedi filmi, kendi kimliğini kullanarak birçok dolandırıcılığa imza atan kadını yakalamak için ülkenin diğer bir köşesine giden müşteri temsilcisi Sandy'nin başından geçenleri anlatıyor.

  • ATV - 22:30

Çağan Irmak'ın sevilen filmlerinden Unutursam FısıldaFarah Zeynep Abdullah, Mehmet Günsür, Hümeyra, Kerem Bürsin gibi geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

01 Mayıs 2020 - Cuma

Amiral (The Admiral)

  • TRT 2 - 21:30

Andrey Kravchuk'un yönettiği ve propaganda ögeleri taşıyan film, 1917 Ekim Devrimi sonrası dağılmış olan imparatorluğa bağlılığını sürdürüp Bolşeviklerle savaşan amiral Aleksandr Kolchak'ın hikâyesini anlatıyor. 

02 Mayıs 2020 - Cumartesi

  • TRT 2 - 21:30

Nicholas Hoult'un başrolünde yer aldığı film, Amerikan edebiyatının kurallarını yıkıp yeniden tanımlayan J.D. Salinger'ın hayatını odağına alıyor.

03 Mayıs 2020 - Pazar

Neşeli Günler

  • Show TV - 20:00

Yeşilçam'ın en beğenilen yapımlarından Neşeli Günler, yaşanan tartışam sonrası biraz da inat uğruna ayrı kalan Saadet Hanım ve Kazım Efendi ile onlar sebebiyle ayrı kalan bir ailenin samimi hikâyesini anlatıyor.

  • Kanal D - 20:00

Jennifer Yuh'un yönettiği Kung Fu Panda 2, ilk filmde kendini bulma yolunda önemli adımlar atan Po'nun yeni macerasını merkezine alıyor.

Mavi Boncuk

  • Show TV - 22:15

Emel Sayın'ın sahne personasından da büyük güç alan ve Yeşilçam klasikleri arasında yer alan Mavi Boncuk'un yönetmen koltuğunda usta sinemacı Ertem Eğilmez oturuyor.

  • ATV - 22:30

Paul Feig yönetmenliğinde Ghostbusters serisinin yeni karakterlerle ele alınan 2016 versiyonu olan filmde, Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones, Chris Hemsworth gibi isimler yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.