Tüm zamanların Temmuz ayı en iyi 10 açılışı

2.978 Gösterim
12 Temmuz 2018 16:10
Tüm zamanların Temmuz ayı en iyi 10 açılışı

Sezon dışı olarak lanse edilen yaz aylarında yerli filmlerden gişe bayrağını teslim alan yabancı filmler, Temmuz ayı vizyon takviminin de lokomotifi konumunda. Ayın başında gösterime giren Ant-Man and the Wasp, 145 bin seyirciyle "Tüm zamanların Temmuz ayı en iyi 10 açılışı" listesine adını yazdırırken, izleyici potansiyeli olan Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili, Gökdelen, Mission: Impossible - Fallout gibi filmler de bu ay içerisinde vizyondaki yerini alacak. Bu vesileyle Temmuz ayında en iyi açılışları gerçekleştiren filmlere bir göz atalım.


Marvel Sinematik Evreni'nin yirminci filmi Ant-Man and the Wasp, ilk filmin açılışının üzerine 63% gibi bir miktar koyarak 145.812 seyirciyle açılışını gerçekleştirdi ve Temmuz ayı en iyi açılışlar listesine sekizinci sıradan giriş yaptı. Ant-Man and the Wasp, bu ay içerisinde bu listeye adım atan tek film olmayabilir. Mission: Impossible serisinin üç sene önce gösterime giren beşinci filmi Rogue Nation, 143.592 seyircilik açılış performansıyla Temmuz ayı en iyi açılışlar listesinin on birinci sırasında yer alıyor. Dolayısıyla 27 Temmuz'da gösterime girecek olan Mission: Impossible - Fallout'un listede ilk ona girme şansı bulunuyor.

 

Tüm zamanların Temmuz ayı açılışları listesinde ilk onda yer alan yapımların sekizi bir seri/evren içerisinde yer alan filmler. Diğer iki film ise Steven Spielberg ve Christopher Nolan gibi ünlü yönetmenlerin bilim-kurgu filmleri; War of the Worlds ve Inception. Leonardo DiCaprio'lu Inception'ın, 143.902 seyirciyle onuncu sırasında yer aldığı listenin ilk üçünü ise; 196.928 seyirciyle War of the Worlds, 207.065 seyirciyle Spider-Man: Homecoming ve 243.445 seyirciyle Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest oluşturuyor. Listenin detayına aşağıdaki görselden ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.