TRT'nin yeni dizisi Yürek Çıkmazı bu akşam izleyiciyle buluşuyor

2.718 Gösterim
1 Kasım 2022 11:30
TRT'nin yeni dizisi Yürek Çıkmazı bu akşam izleyiciyle buluşuyor

Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu ve Mesut Akusta'yı bir araya getiren Yürek Çıkmazı dizisi ilk bölümüyle bu akşam başlıyor. Bir ailenin yaşadığı trajediyi konu edinen dizi bugünden itibaren her salı saat 20.00'da TRT 1'de ekranlara gelecek.


Senaryosu Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar tarafından kaleme alınan Yürek Çıkmazı dizisi bu akşam başlıyor. Salı akşamları saat 20.00'da TRT 1 ekranlarında olacak olan dizi,, trajedi sonucu hayatı değişen bir ailenin dramatik öyküsüne odaklanıyor. 

 

Yıllardır kocası tarafından aile içi şiddete maruz kalan Cennet hastaneye kaldırılır. Bu sırada tanıştığı avukat Zeynep'e ölünce açması şartıyla bir mektup verir. Bu mektup Cennet'in oğlu Halil ile avukat Zeynep'i bir araya getirirken kardeşler arasında yeni bir çatışma doğuracaktır.

 

Atike Hınçlıer'in aynı adlı romanından uyarlanan Yürek Çıkmazı dizisinin oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta, Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Bihter Dinçer, Erhan Alpay ve İlayda Ildır yer alıyor. Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli oturuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.