TRT'nin iki yeni dizisi Kara Tahta ve Kasaba Doktoru izleyiciyle buluşuyor

2.652 Gösterim
30 Mart 2022 16:27
TRT'nin iki yeni dizisi Kara Tahta ve Kasaba Doktoru izleyiciyle buluşuyor

TRT 1'in iki iddialı yeni dizisi Kara Tahta ve Kasaba Doktoru başlıyor. Furkan Andıç, Miray Daner ve Cengiz Bozkurt'lu Kara Tahta, ilk bölümüyle bugün TRT 1 ekranlarında yer alırken, Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş ve Hazal Subaşı'nın başrollerini paylaştığı Kasaba Doktoru, 8 Nisan'dan itibaren izleyiciyle buluşuyor.


Senaryosu Erkan Birgören tarafından kaleme alınan Ender Mıhlar'ın yönettiği Kara Tahta, bugün (30 Mart) itibarıyla yayın hayatına başlıyor. Her çarşamba saat 20.00'da TRT 1 ekranlarında olacak olan dizide, Furkan Andıç, Miray Daner, Cengiz Bozkurt, Çiçek Dilligil, Mine Tüfekçioğlu, Onur Durmaz, Selen Uçer gibi isimler yer alıyor. Dizi, lisede ayrıldığı okuluna matematik öğretmeni olarak dönen Atlas'ın, öğrenci olduğu dönemde aşık olduğu Irmak ile aynı lisede meslektaş olarak yer alması sonucu gelişen olayları konu ediniyor.

TRT'nin kısa süre içerisinde izleyiciyle buluşacak diğer dizisi ise Kasaba Doktoru. 8 Nisan Cuma'dan itibaren TRT 1 ekranlarında olacak olan dizi, babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar veren yetenekli ve gelecek vadeden Ömer, kendini hayat kurtarmaya adamış efsane cerrah Ali ve idealist doktor Leyla'yı bir araya getiren kasaba hastanesinin hikâyesini anlatıyor. Ömer'e Deniz Can Aktaş, Ali'ye Ozan Akbaba, Leyla'ya Hazal Subaşı'nın hayat verdiği dizide ayrıca Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Tarık Uğur Özenbaş, Barış Yalçın, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever gibi isimler yer alıyor.

 

Her iki dizinin de fragmanlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.